Energie si dolari

TV Alpha Media Medgidia a fost reintrodus în grila de programe

Conform reprezentanţilor Alpha Media, televiziunea locală din Medgidia a fost scoasă de la difuzare fără niciun fel de explicaţie, de către RCS-RDS, în urmă cu două zile. În urma presiunilor mediatice şi ale cetăţenilor Alpha Media a reintrat pe cablu. Publicăm mai jos comunicatul de presă Alpha Media.

„Televiziunea ALPHA MEDIA din Medgidia, jud. Constanţa, informează că retransmisia postului de către operatorul RCS&RDS a fost reluată luni 31 ianuarie 2011, în jurul orei 19:45. Noua frecvenţă pe care telespectatorii ne pot urmări este 767,25 Mhz. Mulţumim pentru sprijinul acordat şi solidaritatea de care au dat dovadă unii jurnalişti şi anumite trusturi de presă. Nu în ultimul rând mulţumim cetăţenilor municipiului Medgidia care şi de această dată au demonstrat că Alpha Media cântăreşte mult în viaţa comunităţii. În speranţa că nu vom mai trăi astfel de experienţe, mulţumim şi instituţiilor pentru sprijinul acordat. Televiziunea Alpha Media a fost este şi va rămâne IMPARŢIALĂ, INDEPENDENTĂ ŞI APROAPE DE OAMENI!”

Televiziunea Alpha Media

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top