Opinii

Trei milioane de euro pentru infrastructura oraşului Ovidiu

Dumitru Bocai ne-a declarat că 2011 va fi anul asfaltărilor pentru oraşul Ovidiu, cel în fruntea căruia se află de trei ani. Reabilitarea drumurilor din localitate a fost prioritatea administraţiei locale, drept pentru care majoritatea străzilor care nu au fost cuprinse în programele ce beneficiau de finanţare europeană, vor fi reabilitate acum, cu ajutorul altor surse de finanţare. Edilul din Ovidiu a luat în considerare o structurare a bugetului local pentru acest an, astfel încât să se realizeze alocarea unui număr mult mai mare de fonduri pentru cele mai importante investiţii în infrastructură.

Un articol de Andreea PAVEL

“Anul 2011 va fi anul asfaltărilor în oraşul Ovidiu. Este cel mai important lucru pentru locuitorii mei, drept pentru care ne vom canaliza munca şi resursele în această direcţie. Vreau ca până la sfârşitul anului să finalizez mai multe proiecte pentru atingerea scopului nostru. După luna iulie sper să fie demarat un proiect aparţinând Zonei Metropolitane Constanţa, care cuprinde 30 de străzi din Ovidiu. Restul străzilor ce nu au fost cuprinse în proiectul Zonei Metropolitane, este inclus într-un proiect al Ministerului Turismului şi Dezvoltării”, a declarat primarul Dumitru Bocai. De reţinut ar mai fi faptul că, pe lângă cele două variante, administraţia locală mai deţine o alternativă, prin care să soluţioneze problemele infrastructurii: fondurile proprii. Valoarea totală a proiectelor se ridică la trei milioane de euro.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top