Opinii

Trei băieţei creştinaţi de Sfinţii Mihail şi Gavriil, la Cumpăna

Administraţia publică locală din Cumpăna, prin Compartimentul de Asistenţă Socială, în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Constanţa au colaborat din nou pentru ca împreună să creştineze alţi trei copilaşi, cu prilejul sărbătorii Sfinţilor Mihail şi Gavriil.

Un articol de Andreea PAVEL

Mariana Gâju, edilul comunei Cumpăna, este vestită pentru astfel de iniţiative şi pentru faptul că niciodată nu s-a dat la o parte de la a aduce speranţa şi bucuria în inimile localnicilor. Astfel, trei băieţei care momentan se află în asistenţă maternală, au fost creştinaţi pe 8 noiembrie a.c., cu ocazia sfintei sărbători. Aceştia au primit taina Sfântului Botez în Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din comuna Cumpăna, duminică, începând cu ora 11:30. „Naşii care le vor veghea drumul în viaţă sunt oameni cu credinţă, cu dragoste de aproapele”, ne-a declarat primarul Mariana Gâju. De menţionat este că o dată cu fiecare sfântă sărbătoare, administraţia locală din Cumpăna, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului şi Compartimentul de Asistenţă Socială contribuie la creştinarea copiilor abandonaţi, sau care se află în asistenţă maternală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top