Actualitate

Toamnă plină de proiecte pentru Primăria Mircea Vodă

Agenda administrației publice locale a comunei Mircea Vodă cuprinde o serie de proiecte la care în acest moment lucrează echipa coordonată de primarul George Ionașcu. Astfel, mai multe investiții se află în diferite stadii de implementare.

Recent, consilierii locali au votat proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amenajare 45 locuri de parcare auto pe strada Atelierului, localitatea Satu Nou”. Cu privire la acest proiect, Primăria comunei Mircea Vodă anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Un alt proiect discutat de aleșii locali privește aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Modernizare infrastructură rutieră ȋn comuna Mircea Vodă, jud. Constanţa”.

Tot în ședință de Consiliu Local s-a discutat și indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Asfaltare străzi ȋn comuna Mircea Vodă, jud. Constanţa – 0,8 kilometri”.

Un alt proiect aflat în stadiul de aprobare a indicatorilor tehnico-economici este cel ce vizează „Asfaltare străzi ȋn comuna Mircea Vodă, jud. Constanţa – 0,7 kilometri.”

De asemenea, în zona Mircea Vodă gară se vor executa lucrări de amenajare a unui loc de joacă pentru copii. Terenul care face obiectul acestui proiect are o dimensiune de trei mii de mp și se află în intravilanul localității, în apropierea străzii cartierul Nou.

Aici, conform reprezentanților administrației publice locale,  se va amenaja o platformă cu dale din cauciuc de forma Jocului Picioruș și alei asfaltate care vor fi utilizate atât pentru role cât și pentru plimbări. Pe platforma cu dale din cauciuc vor fi amplasate leagăne, balansoare și tobogane.

Pe restul suprafeței se va monta gazon și se vor planta specii de arbori, arbuști și tufișuri decorative. Se va urmării ca vegetația să creeze o ambianță plăcută în oricare sezon, alegându-se specii cu înflorire timpurie și altele cu frunziș târziu, precum și brazi, verzi tot timpul anului.

Spațiul de joacă este prevăzut cu stâlpi decorativi de iluminat ce vor fi legați la rețeaua electrică stradală, cu două fântâni de băut apa ce vor fi amplasate în apropierea intrării, cu bănci și coșuri de gunoi. De asemenea se vor monta și două cabine wc ecologic ce vor fi montate la limita străzii Cartierul Nou. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top