Opinii

Tinerii comunei Agigea, susţinuţi de Cristian Cârjaliu

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, a înlesnit viaţa a doi tieri din comună prin oferirea unor aparante medicale de ultimă generaţie. Pentru Alexandru Rotariu, un copilaş în vârstă de zece ani, şi Gheorghe Corbu, un tânăr de 32 de ani, viaţa nu a fost blândă deloc. Aceştia au probleme locomotorii grave, dar iată că zilele trecute soarele a răsărit şi pe străzile lor.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Cu ajutorul şefului administraţiei locale, tinerii au primit aparatele care le vor uşura cu mult deplasarea:  „Am fost foarte emoţionată când am auzit că o să  primim acest ajutor din partea domnului primar”, a declarat mama lui Alexandru Rotariu, care suferă de sindrom cerebelos şi  parapareză spastică. Familia acestuia a mai primit de la Primărie şi un teren pe care să îşi poată ridica o casă în viitorul apropiat. Părinţii vor fi ajutaţi şi în privinţa achiziţionării mobilierului pentru ca viaţa lui Alex să fie lipsită de griji. Cel de-al doilea tânăr, Gheorghe Corbu suferă de scleroză în plăci, dar spune că drumul de un kilometru din centrul comunei până acasă va fi mult mai uşor de-acum.
Costul aparatelor ajunge la 8.000 de euro şi au fost obţinute prin sponsorizare, iar conform spuselor primarului Cristian Cârjaliu, nimic nu este mai presus decât sănătatea şi fericirea celor din jur.
Astfel, edilul din Agigea a promis că în viitor va ajuta şi cazul unei fetiţe de 13 ani care are nevoie de un laptop pentru a merge la şcoală, întrucât nu poate scrie asemeni colegilor săi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top