Opinii

A fost demarat proiectul “Cernavodă – oraşul meu fără droguri”

Primăria oraşului Cernavodă şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa a organizat vineri, 15 mai, ora 13:00, o întâlnire cu tinerii din Cernavodă.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Întâlnirea este prima din cadrul proiectului Cernavodă, oraşul meu fără droguri ce are ca scop prevenirea consumului de droguri, alcool şi tutun prin implicarea elevilor de liceu în diverse activităţi de promovare a mesajelor antidrog. Obiectivele proiectului urmăresc conştientizarea de către tineri a riscurilor pe care le presupune consumul de droguri, alcool şi tutun, diminuarea numărului de consumatori, dezvoltarea sentimentului de responsabilitate pentru propriile decizii şi alegerea unui stil de viaţă sănătos. Beneficiarii direcţi sunt elevii liceelor Anghel Saligny şi ai Grupului Şcolar Energetic din Cernavodă, iar indirecţi, părinţii, cadrele didactice, comunitatea în ansamblul ei.
Proiectul se va derula în perioada 15 mai – 27 iunie şi va cuprinde mai multe activităţi. Vineri va avea loc o dezbatere interactivă cu scop informativ – preventiv între specialişti din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, reprezentanţi ai autorităţii locale, elevi, cadre didactice, medici, preoţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top