Opinii

Târg agroalimentar, în fiecare duminică, la Cumpăna

Începând cu data de 23 ianuarie a.c., în comuna Cumpăna s-a dat startul târgurilor agroalimentare. Astfel, în fiecare duminică, începând cu ora 10:00, în cadrul Pieţei Agroalimentare din localitate, se va organiza „târgul de duminică”, care va consta în expoziţii unde se vor vinde şi gusta produse preparate de gospodarii comunei Cumpăna, dar şi de alţi oameni interesaţi, din alte localităţi. Vor fi expuse către vânzare şi, după caz, degustare, următoarele produse: mici şi pastramă, peşte proaspăt şi afumat, pâine şi produse de patiserie, lapte şi produse lactate, legume şi fructe, miere şi produse apicole, vată de zahăr, flori, vin fiert şi ţuică fiartă, animale exotice şi de companie.

„Vă aşteptăm pe toţi, cu drag, la Cumpăna. Mă adresez atât gospodarilor comunei care vor expune, cât şi vizitatorilor, pentru a ne bucura împreună de nostalgia târgurilor duminicale de altă dată şi pentru a petrece ziua de odihnă într-un mediu şi o atmosferă plăcute”, a transmis primarul localităţii Cumpăna, Mariana Gâju.

24 Ianuarie, sărbătorit cu fast

Aşa cum ne-a obişnuit, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, n-a ratat ocazia de a sărbători aşa cum se cuvine ziua de 24 Ianuarie, care a marcat anul acesta împlinirea a 152 de ani de la Unirea Principatelor Române. Astfel, festivităţile au început la ora 11:00, cu intonarea Imnului de Stat, apoi au continuat cu slujba religioasă şi cu alocuţiunea edilului, după care s-au depus coroane cu flori de către: primarul comunei, reprezentanţi ai Consiliului Local, reprezentanţi ai celor două parohii din localitate, reprezentanţi ai Grupului Şcolar Cumpăna şi ai celor două grădiniţe, reprezentanţi ai postului de Poliţie Naţională din comună şi ai formaţiunilor politice. Ulterior depunerii coroanelor, cei prezenţi la eveniment s-au prins în Hora Unirii, iar festivitatea s-a încheiat prin două  spectacole: unul susţinut de elevii Grupului Şcolar Cumpăna, care au prezentat un montaj literar-artistic intitulat „România la zi aniversară”, şi unul susţinut de membrii Ansamblului folcloric „Româncuţa”, din Cumpăna.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top