Fără categorie

Constănţenii au acces la cea mai nouă tehnologie self service din România

ZebraPay, compania care furnizează în sistem de franciză primele terminale de plată instant din România, pune la dispoziţia constănţenilor cea mai nouă tehnologie self service din România. Compania ZebraPay a instalat patru terminale în Constanţa, acestea fiind localizate în City Park, Kaufland, Billa şi Carrefour. Astfel, printr-un sistem de plăţi instant, se pune la dispoziţia constănţenilor o metodă rapidă şi uşoară de plată instant cash pentru diferite servicii, printre care: încărcarea cartelelor telefonice prepaid, cumpărare bilete de tren CFR, licenţe software şi muzică.

Gama de servicii se va extinde în timp, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a-şi achita facturile şi de a cumpăra abonamente la ziare şi reviste. „Prin intermediul acestor terminale, constănţenii vor beneficia de un cumul de servicii care se utilizează simplu şi rapid. Fără cozi, fără stres, totul prin cea mai nouă tehnologie self service din România”, a declarat Elena-Valentina Filip, PR Managerul companiei ZebraPay. Serviciul de reîncărcare prepaid oferit la terminalele ZebraPay beneficiază de tehnologia TopUp care permite utilizatorilor de cartele Orange şi Cosmote să îşi reîncarce contul prepaid începând cu suma de 10, respectiv 17 lei, direct pe telefon, fără a mai fi nevoie să introducă vreun cod de reîncărcare. Până la finalul anului, ZebraPay anunţă creşterea numărului de terminale, fiind astfel şi mai aproape de clienţii săi.

Despre ZebraPay

ZebraPay este o companie înfiinţată în 2009 şi furnizează în sistem de operare proprie şi
franciză peste 60 de terminale de plată, în peste 20 de oraşe. Astfel, pentru prima dată în România, printr-un sistem de plăţi instant, se pune la dispoziţia clienţilor o metodă rapidă şi uşoară de comandă şi plată instant cash pentru încărcarea cartelelor telefonice prepaid, cumpărare bilete de tren CFR, licenţe software şi muzică. Gama de servicii se va extinde în timp. Până în prezent, ZebraPay a semnat parteneriat cu Orange, Vodafone, Cosmote, CFR Călători, Cat Music, BitDefender, Nobel şi Gold Call.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top