Opinii

Miniera Medgidia calcă strâmb din nou: datorii de peste un miliard la Primăria Cuza Vodă

Eugen Dumitru, primarul comunei Cuza Vodă, ar avea bani pentru continuarea proiectelor dacă firme precum SC Miniera Medgidia SA şi SC Holding Hondor Stil SRL şi-ar achita taxele şi impozitele locale. Aşa se face că Primăria Cuza Vodă are de recuperat de aproape şase miliarde de lei vechi, bani care, pe vreme de criză, reprezintă o avere pentru o primărie din mediul rural. Numai Miniera Medgidia are de achitat către bugetul administraţiei locale suma de un miliard de lei vechi, ceea ce reprezintă taxa de concesiune pentru un teren.

”Problema este că noi primim bani de la stat din cotele defalcate şi în funcţie de aceste încasări şi, având în vedere aceste datorii, nu ştiu ce fonduri vom mai primi”, a afirmat primarul Eugen Dumitru. În ce priveşte debitul mare aparţinând Minierei Medgidia, primarul a precizat că datoria acestei societăţi va fi eşalonată pentru a putea fi achitată. În caz contrar, administraţia locală va pune sechestru pe bunurile firmei. În funcţie de recuperarea acestor bani, Primăria Cuza Vodă se străduieşte şi să îşi organizeze priorităţile pentru 2011.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top