Opinii

Primarul Delicoti caută alte finanţări pentru proiectele comunei Poarta Albă

Localitatea nu este destul de săracă pentru Măsura 322

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă, a depus către finanţare cele mai importante proiecte pentru localitatea pe care o administrează şi caută soluţii alternative pentru obţinerea banilor necesari, având în vedere faptul că primăria nu este destul de săracă astfel încât să primească bani pe Măsura 322, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Unul dintre obiectivele vizate de edil este reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi realizarea canalizării, din localitate, în valoare de 2,5 milioane de euro. Tot la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Vasile Delicoti a mai depus către finanţare un proiect ce urmăreşte construirea unui after-school pentru copiii din comuna Poarta Albă. Un alt obiectiv căruia primarul îi caută soluţii de finanţare pentru 2011 este asfaltarea drumurilor din comună (32 de kilometri), a cărui documentaţie este deja depusă. Proiectul s-a înscris în programul MDRT, privind modernizarea şi reabilitarea a 10.000 de km de drumuri de interes judeţean şi local.
Acelaşi program al ministerului cuprinde şi modernizarea satelor şi realizarea de investiţii într-un sistem integrat de apă-canalizare-staţii de epurare în aproximativ 1.500 de localităţi. Acest proiect, pentru care s-au alocat patru miliarde de euro ce urmează a fi plătiţi până în 2020, urmează a fi realizat în perioada 2011 – 2015.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top