Opinii

Deşi situaţia financiară e critică în primărie, edilul din Seimeni încearcă să finalizeze proiectele

Situaţia în care se află Primăria Seimeni, din punct de vedere financiar, este critică. Primarul Lucian Blaj caută soluţii pentru scoaterea administraţiei locale din impasul economic în care se află de mai bine de doi ani. Spre exemplu, la începutul anului 2011, edilul a avut îndrăzneala să mai depună un proiect, care are menirea să contribuie la modernizarea localităţii, în vederea obţinerii finanţării.

Este vorba de asfaltarea a opt kilometric de drumuri şi de reţeaua de canalizare, proiect ce va fi dus la bun sfârşit pe Măsura 322, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, program ce urmăreşte în mod direct reabilitarea şi dezvoltarea zonelor rurale. „Este un proiect pe care îl avem din 2009 şi pe care l-am depus săptămâna trecută. Sper să obţinem aprobarea. Am înţeles că a primit deja 65 de puncte”, a declarat optimist primarul Lucian Blaj. Pe de altă parte, şeful administraţiei locale mai are pe lista de priorităţi un alt proiect realizat printr-o hotărâre din 2009, care vizează realizarea unei baze sportive. Lângă acesta, pe lista obiectivelor pentru 2011 se mai înscriu şi alte proiecte de infrastructură despre care se poate discuta doar după stabilirea bugetului local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top