Fără categorie

Taraf de Haidouks şi Johnny Depp

Taraf de Haidouks şi Johnny Depp - i Concert.ro

Taraf de Haidouks şi Johnny Depp - i Concert.ro

Taraf de Haidouks vor concerta în prima seară a Balkanik! Festival, vineri, 23 septembrie 2011, la Grădina Uranus, începând cu ora 19:00.

Află mai multe despre Balkanik! Festival!

Taraf de Haidouks este o trupă de lăutari din Clejani care au dobândit succesul pe plan internațional prin nenumăratele concerte susținute în toată lumea, prin activitatea lor cinematografică și prietenia cu actorul Johnny Depp, fan declarat al tarafului. Acesta i-a cunoscut în timpul filmărilor de la “The Man Who Cried” (r. Sally Potter), unde printre colegii de platou s-au mai aflat Christina Ricci și Cate Blanchett. Alături de Johnny Depp au mai apărut în anul 2006 în filmul documentar despre cultura Romani – “When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan“, în regia lui Jasmine Dellal. La invitația acestuia, au mai susținut concerte la petreceri private de la Hollywood și tot el a fost cel care le-a…


Taraf de Haidouks şi Johnny Depp - i Concert.ro

Taraf de Haidouks vor concerta în prima seară a Balkanik! Festival, vineri, 23 septembrie 2011, la Grădina Uranus, începând cu ora 19:00.

Află mai multe despre Balkanik! Festival!

Taraf de Haidouks este o trupă de lăutari din Clejani care au dobândit succesul pe plan internațional prin nenumăratele concerte susținute în toată lumea, prin activitatea lor cinematografică și prietenia cu actorul Johnny Depp, fan declarat al tarafului. Acesta i-a cunoscut în timpul filmărilor de la “The Man Who Cried” (r. Sally Potter), unde printre colegii de platou s-au mai aflat Christina Ricci și Cate Blanchett. Alături de Johnny Depp au mai apărut în anul 2006 în filmul documentar despre cultura Romani – “When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan“, în regia lui Jasmine Dellal. La invitația acestuia, au mai susținut concerte la petreceri private de la Hollywood și tot el a fost cel care le-a înmânat premiul pentru cel mai bun grup din Europa si Orientul Mijlociu în cadrul BBC World Music, în anul 2002.

În ianuarie 2000, Johnny Depp declara pentru revista Studio Magazine: “I-am cunoscut în timpul filmărilor de la The Man Who Cried. Pentru mine ei reprezintă un model din punct de vedere al viziunii pe care o au asupra vieții. În ciuda tuturor lucrurilor prin care au trecut – Mă refer la rasismul împotriva țiganilor, rasism care durează de secole și continuă să existe și în zilele noastre – băieții aceștia cântă o muzică ce exprimă cea mai intensă fericire. Au un dar special de a te face să te simți viu. Se numără printre oamenii cei mai extraordinari pe care i-am întâlnit“.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top