Opinii

Start la curățenia generală la Năvodari!

Luna martie a început bine pentru 300 de năvodăreni câștigători ai proiectului „Ideea mea, norocul tău”, proiect la care participă toți abonații sistemului centralizat de încălzire. Ideea primăriei, pornită de la primarul Nicolae Matei în anul 2011, a fost aceea de a le oferi năvodărenilor șansa de a câștiga o lună de gratuitate la încălzire, cu o singură condiție, aceea ca participanții să nu aibă datorii la întreținere.

 

Lunar, câștigătorii beneficiază de o lună de gratuitate, avantaj dobândit cu angajamentul că vor aștepta doi ani în cazul în care vor dori să se debranșeze. De asemenea, tot la începutul acestei luni, reprezentanții primăriei Năvodari au cutreierat orașul pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor micul omagiu simbolic al feminității: mărțișorul. Bucuria sărbătoritelor a fost dublată numai de surpriza lor de a fi astfel gratulate, pe neașteptate, pe străzile orașului Năvodari. Mai mult, primăria Năvodari a debutat și lucrările de întreținere și înfrumusețare a orașului. Astfel, vor fi înlocuite pavelele defecte, pe aleile dintre blocuri va fi plantat gazon, iar florile vor împodobi fiecare punct important al urbei. Nici persoanele dezavantajate nu au fost uitate. Doi tineri care riscă excluziunea socială au fost ajutați să-și obțină cărțile de identitate și li s-a oferit o șansă la integrare prin programul de asistență socială denumit „A doua șansă”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top