Opinii

Premii importante pentru comuna Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a primit premiul “Politicianul Anului” în cadrul celei de-a II-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Edilul a fost însoțit la eveniment de asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cumpăna, dar și de către asistenții sociali înscriși în Sucursala Teritorială Constanța – Tulcea a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

 

De asemenea, un loc important a fost ocupat de Marcela Avram din cadrul SPAS Cumpăna, care a fost nominalizată la categoria Asistentul Social din domeniul combaterii discriminării minorităților și care a primit Diploma de Excelență. Echipa Asistenților Sociali le mulțumește și pe această cale tuturor celor care le-au acordat votul de încredere, atât lor cât și primarului Mariana Gâju. A doua ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială a avut loc pe 17 martie 2015 la Ateneul Român din București în organizarea Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și a celebrat Ziua Mondială a Asistenței Sociale. Evenimentul, prezentat de Andreea Marin, l-a avut ca invitat special pe Maestrul Gheorghe Zamfir și a recompensat performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014. Pentru cele 18 premii decernate la Gala Națională a excelenței în Asistența Socială au fost nominalizate 599 de persoane, iar în etapa de vot online s-au înregistrat peste o sută de mii de voturi pentru persoanele nominalizate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top