Actualitate

Spectacol dedicat Unirii Principatelor Române, în Piața Civică din Tulcea

Vineri, 24 ianuarie 2019, de la ora 11.00, în Piața Civică va avea loc spectacolul „Uniți în cuget și-n simțiri. Dobrogea cântă România!”, în organizarea Consiliului Județean Tulcea, a Primăriei Municipiului Tulcea și a Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

Spectacolul este dedicat împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, cu următorii invitați: Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Alexandru Pugna, Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocăniță și Costel Atanasof. Își dau concursul Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei”, Ansamblul Folcloric „Dorulețul” și Grupul Vocal „Drăguța Siliștea“ din Turcoaia.

Consiliul Județean Tulcea va oferi o masă tradițională constând în fasole cu cârnați și băuturi calde (vin fiert și ceai) tuturor tulcenilor care vor participa la manifestări.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top