Actualitate

Spațiile de joacă, în atenția Primăriei orașului Cernavodă

„Rând pe rând locurile de joacă din orașul Cernavodă sunt reamenajate și modernizate astfel încât, atât copiii cât și părinții sau bunicii să le viziteze cu plăcere, dar și cu siguranța faptului că cei mici au la dispoziție echipamente de joacă sigure specifice vârstei lor”, anunță administrația publică locală.

În această perioadă se apropie de final lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare spații verzi și locuri de joacă în orașul Cernavoda Cartierul Lotizare Nord lot 3 (str. Nicolae Iorga, Mircea Eliade și George Călinescu)

Întreaga suprafață de 2.488mp a fost reabilitată de la zero. Au fost amenajate alei pietonale pavate iar toate echipamentele de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2 – 14 ani respectiv: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, leagăn cuib, leagăn cu 2 și 4 scaune, ansamblu tobogane, ansamblu de cățărare, au fost montate pe platforme de tartan pentru siguranța utilizatorilor.

De asemenea acest loc de joacă a fost prevăzut cu foișoare din lemn, bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panou solar, coșuri de gunoi și cișmele

Valoarea totală a acestei investiții este de 1.463.222,94 lei, sumă alocată în totalitate de la bugetul local.

Vă reamintim, Primăria Cernavodă a semnat pe 30 iunie 2023 două contracte de achiziție publică pentru execuția lucrărilor de modernizare a două locuri de joacă din oraș.

Este vorba despre locul de joacă de pe strada 24 Ianuarie și cel din Cartierul Lotizare Nord ( str. Nicolae Iorga, Mircea Eliade și George Călinescu).

Aceste două obiective de investiții sunt finanțate în totalitate de la bugetul local, iar valoarea totală a acestora este de 1.758.531,98 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top