Opinii

Slujbă religioasă specială la Năvodari

Pe 12 mai, la Biserica Sf. Nicolae din Năvodari a avut loc o slujbă religioasă specială prilejuită de aducerea Sfântului Mir şi a unui Omofor de la Bari (Italia).

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Pentru aducerea acestor sfinte odoare, primarul Nicolae Matei, însoţit de o serie de reprezentanţi ai Bisericii, a efectuat o deplasare în oraşul Bari (Italia). Vizita a avut un caracter privat, delegaţia fiind alcătuită, alături de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, din Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, corul „Armonia” dirijat de arhidiaconul Dumitru Iulian, preotul Nicu Adrian Pătraşcu, diaconul Mihai Gheorghe de la Biserica Sf. Nicolae din Năvodari şi consilierul local Liviu Stan.
Începând cu ora 6:30, la Biserica Sf. Nicolae din Năvodari, a început slujba religioasă de aşezare a Omoforului şi a Sfântului Mir. Omoforul a fost pus într-o raclă specială alături de care a stat sticluţa cu Mir, sigilată.
Pentru toţi cei care au luat parte la această bucurie religioasă, au fost aduse de la biserica Sf. Nicolae din Bari, locul unde se află aşezate sfintele moaşte al Sf. Ierarh Nicolae, 5 000 de iconiţe.
Omoforul şi Mirul vor rămâne pentru totdeauna la Năvodari, în biserica Sf. Nicolae.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top