Opinii

La Nicolae Bălcescu, măsuri împotriva inundaţiilor şi drămuirea banilor în mijlocul crizei

Exceptând contractul avantajos pe care Primăria Nicolae Bălcescu l-a încheiat cu firma care exploatează cariera de piatră, administraţia locală se mai poate lăuda şi cu un alt proiect de infrastructură important care constă în realizarea unui drum de ocolire a comunei Nicolae Bălcescu şi care este destinat maşinilor de mare tonaj, urmând ca şoferii de TIR-uri care nu respectă regula să fie amendaţi.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Nu în ultimul rand, administraţia locală din Nicolae Bălcescu, reprezentată prin primarul Viorel Bălan, a demarat şi montarea de tuburi de azbociment în zonele care prezintă risc de inundaţii.
Pentru copii, Primăria s-a gândit la o sală de sport construită în curtea şcolii care va avea o capacitate de aproape 100 de locuri.
Din cauza vechimii de peste jumătate de secol, Şcoala de Arte şi Meserii se află la rându-i pe lista de priorităţi pentru reabilitare, iar valoarea lucrărilor se presupune că va ajunge la aproximativ opt miliarde de ROL.
Pentru a economisi bani pe care să-i poată folosi ulterior pentru alte proiecte, aşa cum ne-au obişnuit, Viorel Bălan şi Nicolae Ciocănete, profită de orice context în care pot fi efectuate lucrări în regie proprie. Dintre cele mai recente enumerăm magaziile pentru depozitarea lemnelor în şcoli şi garduri împrejmuitoare pentru dispensarul din Dorobanţu şi Căminul Cultural.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top