Opinii

Proiecte în plină derulare, la Tuzla

În Tuzla lucrările aferente construirii sensului giratoriu sunt în toi.
După spusele şefului administraţiei locale, centrul comunei va fi “înnoit” în scurt timp cu un centru civic şi cu fluidizarea traficului pe timp de vară.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Edilul comunei, Florin Micu, a apreciat că până la începutul verii, atât centrul civic, cât şi sediul noii primării vor fi finalizate. În acelaşi timp, în comună s-au construit două case parohiale a căror valoare depăşeşte un miliard şi jumătate de lei vechi. În plină derulare sunt, de asemenea, şi proiectele de canalizare şi pietruire, dintre care doar cel dintâi a însumat peste 25 miliarde ROL.
Nu în ultimul rand, se continuă lucrările pentru consolidarea malurilor situate în imediata apropiere a Mării Negre. Primarul localităţii vrea ca aceste activităţi de consolidare să fie finalizate cât mai repede cu putinţă, deşi acest lucru depinde şi de proprietarii terenurilor aflate pe coastă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top