Opinii

Cumpănenii au sărbătorit Ziua Familiei

Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna, reprezentat legal prin persoana primarului, Mariana Gâju, împreună cu Organizaţia Creştin Umanitară World Vision România – Echipa Zonală Constanţa şi-au întors privirile către familiile fericite şi împlinite din Cumpăna. Pe 15 mai a.c., în jurul orei 15:00, în Sala de Spectacole a Casei de Cultură din localitate s-a sărbătorit „Ziua Internaţională a Familiei”.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

În cadrul evenimentului au fost sărbătorite patru familii care au celebrat în 2009 „Nunta de aur” şi alte 19 familii care s-au bucurat de „Nunta de argint”.
De asemenea, la serbare au fost invitate trei viitoare cupluri, tineri care au ales ca în acest an să-şi unească destinele în Cumpăna. Aproape 100 de persoane au sărbătorit cu mare bucurie şi stâlpii viitoarelor familii, pe cei 20 de bebeluşi care au fost aduşi pe lume în aul 2009. La eveniment au fost pregătite pentru toţi invitaţii cadouri-surpriză şi la finalul discursurilor s-a derulat un program artistic special organizat pentru acest eveniment.

Actualitate

To Top