Politic

Șișcu: Vor fi alocați bani pentru investițiile afectate de scumpiri

Deputatul George Șișcu anunță că rectificarea bugetară pe care urmează să o facă Guvernul va fi una pozitivă.

„Fără îndoială că este o veste bună, mai ales că Guvernul Ciucă alocă fonduri pentru reluarea contractelor de investiții oprite temporar ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții.
Investiţiile rămân o prioritate pentru guvernul condus de PNL, bugetul alocat fiind cel mai mare din ultimii 30 de ani, adică 88 miliarde de lei.
Mediul de afaceri trebuie sprijinit, iar investiţiile majore se văd în creşterea economică din acest an.
De asemenea, premierul Nicolae Ciucă susține măsurile de dezvoltare a antreprenorilor locali și a capitalului românesc, concomitent cu menţinerea ţării noastre ca destinaţie atractivă pentru investiţiile străine.
Vom avea fonduri consistente pentru investiţii în următorii ani. La cele 10 miliarde de euro din exerciţiul financiar care se termină în 2023 se adaugă alte 80 miliarde de euro, bani din PNRR dar şi din exerciţiul bugetar 2021-2027”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top