Politic

Șișcu: La mulți ani celor care scriu, vorbesc și iubesc limba română!

Ziua Limbii Române este sărbătorită pe 31 august în fiecare an și reprezintă o ocazie specială de a celebra bogăția, diversitatea și frumusețea limbii române. Cu rădăcini adânci în limba latină și cu influențe variate de-a lungul secolelor, limba română a evoluat într-un mod unic și vibrant. Deputatul George Șișcu îi îndeamnă pe toți concetățenii să sărbătorească această zi într-un mod profund și autentic, prin folosirea corectă a limbii române și prin îmbrățișarea cu pasiune a universului cărților.

„Avem numeroase comori pe care le primim moștenire de la înaintași, dar nimic nu e mai valoros decât limba noastră română, cea mai intimă formă de comunicare și expresie a sufletului.
Astăzi, 31 august, e o zi specială, e Ziua Limbii Române. Să o sărbătorim în cel mai frumos mod posibil: folosind-o corect și lăsându-ne captivați de lumea cărților.
Un sincer La mulți ani! pentru toți cei care își trăiesc viața și spiritualitatea în universul fabulos al limbii noastre naționale”, subliniază George Șișcu.

Sursa foto: FB/George Șișcu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top