Actualitate

A fost semnat contractul pentru construirea primei parcări supraetajate din orașul Cernavodă

În cursul săptămânii trecute, a fost semnat contractul de achiziție publică în vederea realizării obiectivului de investiții „Construire parcare supraetajată în orașul Cernavoda, zona blocuri H2-H7, str. Medgidiei ”, prima parcare de acest fel din localitate.

Proiectul propune realizarea unei clădiri cu funcția de parcare, care să fluidizeze traficul și să crească nivelul de confort al cetățenilor ce locuiesc în zona respectivă. Întreaga suprafață amenajată va asigura un număr total de 90 de locuri de parcare.
Valoarea totală a investiției este de 8.588.899,51 lei  TVA inclus, bani de la bugetul local.

(Sursa foto – Facebook/Liviu Cristian Negoiță)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top