Actualitate

Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru a patra săptămână a lunii august 2023

Sportivii Clubului Sportiv Municipal  Constanța sunt agrenați în competiții interne și internaționale de top și în această7 săptămână. Judoka își vor etala priceperea pe tatami, la cel mai important stagiu din țară, voleibaliștii și luptătorii se bat, pe nisip, pentru trofee și medalii naționale,  iar rugbiștii vor juca pe gazonul din Ghencea – București derbyul grupei din Liga Națională. Sportivii CSM Constanța vor fi prezenți și la Balcaniadă, cu tenisul de masă, dar și la Mondialele de Natație, cu junioarele noastre, iar handbaliștii luptă în Spania pentru calificarea în grupele Ligii Europene.

Judoka CSM Constanța iau parte la cel mai important stagiu de judo din România, Pantheon Judo Stage Randori & Kata! Peste 600 de participanți, sportivi și antrenori români, dar și străini, din Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Moldova, sunt prezenți în stațiunea Venus, între 28 August și 3 Septembrie. Tinerii judoka vor avea ce învăța pe parcursul celor șapte zile de stagiu. Invitați de marcă sunt sensei Attillio Scripanti (7 dani), considerat unul dintre părinții moderni ai acestui sport, și campioana olimpică Alina Dumitru.

Sezonul de volei pe plajă se încheie la țărmul mării! Voleibaliștii CSM Constanța intră în competiție pentru Cupa României, între 31 August și 3 Septembrie, pe plaja din 2 Mai. Tandemurile Denisa Dumitru / Marilena Puică, Eduard Popa / Andrei Grigore și Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină se bat pentru medalii pe nisipul de acasă. Turneul reunește la start 16 echipe, câte 8 pe fiecare tablou, feminin și masculin

Vara se încheie cu compentiții aprige pe nisipul de la Costinești pentru luptătorii CSM Constanța! Un număr de 19 sportivi participă la Campionatele Naționale de Seniori, U20 și U17, care au loc pe plaja Obelisc din Costinești, între 31 August și 3 Septembrie. Nu mai puțin de 12 tineri luptători se bat pentru medalii atât la U20 cât și la seniori, printre aceștia numărându-se Patricia Iurașcu, Georgiana Antuca sau Marian Sandu, participanți la Campionatul European U20 din acest an. Sportivii CSM Constanța sunt antrenați de Gheorghe Ciupercă, Georgios Papazou, Marin George Oancea, Gheorghe Grigore, Alina Ivan și Cornelius Trucmel.

Băieții antrenați de Dan Fleșeriu, vor susține o dublă întâlnire cu CS Rapid București. Meciurile amicale vor fi printre ultimele care vor pregăti debutul în noul sezon care va începe cu Cupa României și va continua cu Liga Națională, la finalul lunii septembrie. Meciurile se vor disputa la București, pe 2 și 3 septembrie.

Rugbiștii CSM Constanța au parte de un test dificil în Capitală, cu CSA Steaua București, în etapa a 4-a din Liga Națională de Rugby. Sportivii CSM au un moral excelent după ce au făcut scorul campionatului, 120-3 cu Bucovina Suceava. Jucătorii antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir vor să continue seria invincibilă din acest sezon. Derby-ul Grupei B din faza a doua LNR se joacă pe stadionul Ghencea, Sâmbătă, 2 Septembrie, de la ora 11.15.

Cristian Chiriță reprezintă CSM Constanța la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă pentru Seniori. Sportivul CSM Constanța luptă pentru medalii în competiția care reunește la start mare parte dintre cei mai valoroși jucători din țările balcanice. Ediția a 48-a Balkan Table Tennis Senior Championships are loc, între 1 și 6 Septembrie, în stațiunea bulgară Albena.

Trei sportive de la CSM Constanța înoată pentru medalii la Campionatele Mondiale de Juniori de la Netanya (Israel). Rebecca Diaconescu (în probele de liber și spate), Brigitta Vass (bras, mixt) și Eva Paraschiv (fluture), însoțite de antrenoarea Lorena Diaconescu, se află într-o companie selectă, alături de peste 600 de tineri înotători din peste 100 de țări. Cei mai valoroși juniori ai lumii concurează, între 2 și 10 Septembrie, la Wingate Institute Olympic Swimming Pool din Netanya! Hai, Constanța! Hai, România!

Meci decisiv pentru Europa! Handbaliștii CSM Constanța luptă în Spania pentru calificarea în grupele EHF European League, pe terenul finalistei din sezonul trecut a competiției, Fraikin BM Granollers. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu pleacă de la un deficit de două goluri, după ce au cedat acasă, în prima manșă din turul preliminar, scor 27-29, dar sunt hotârîți să-și joace șansele până la capăt! Sâmbătă, 2 Septembrie, de la ora 13.10, în Palau d’Esports de Granollers!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top