Ştiri

Siegfried Mureșan: Constanța nu atrage investiții și tineri de valoare din cauza administrației locale

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan s-a aflat pentru două zile în județul Constanța, invitat al organizației Județene a PNL. Programul a cuprins participarea la manifestările legate de Centenar organizate de Primăria Ovidiu, discuții cu tineri, întâlniri cu primari și consilieri locali ai PNL și o conferință de presă, alături de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

 

“Vrem să aflăm care sunt grijile oamenilor și să comunicăm cu privire la deciziile politice pe care le luăm la București, proiectele de la nivel european în care sunt implicat. În zilele acestea vom avea întâlniri cu primari și consilieri local, pentru a afla care sunt problemele municipiului Constanța și ale județului, ne vom întâlni cu tineri, pentru a afla care sunt perspectivele lor aici, în Constanța”. Europarlamentarul liberal consideră că în ultimii 20 de ani Constanța a devenit un pol ce nu atrage investiții și tineri de valoare, din cauza administrației locale. Mureșan crede că nu este firesc ca la Constanța, cei mai mari investitori să fie companii de salubrizare și apă și a dat exemplul statelor din Europa, unde orașele port sunt cele mai dezvoltate, după capitală. Mureșan vrea să ofere primarilor informații și consultanță despre beneficiile fondurilor europene și a dat ca exemplu orașe precum Oradea, Cluj și Brașov, conduse de edili liberali, care au perfomrat în atragerea de fonduri europene. Siegfried Mureșan a criticat guvernarea PSD-ALDE, referindu-se la inflație și indicele ROBOR, deficitul în creștere, cursul de schimb, lipsa investițiilor în infrastructură și rata foarte mică de absorbție a fondurilor europene. De asemenea, Mureșan a vorbit și despre campania de informare legată de Pilonul 2 de pensii, derulată de PNL și despre moțiunea de cenzură ce urmează a fi depusă de liberali. Legat de noua condamnare a președintelui PSD, deputatul Bogdan Huțucă consideră că Liviu Dragnea trebuie să plece, dar nu își face iluzii privind vreo “revoltă” în partid. “Cred că, din păcate, cei din conducerea PSD vor face scut în jurul lui Dragnea. Dacă cumva se întâmpla altfel, pentru mine ar fi o mare surpriză”, a spus Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top