Opinii

Au început lucrările la infrastructura noului cartier din Zona Sere, în orașul Cernavodă

Primăria orașului Cernavodă a semnat recent contractele privind execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Cartier Zona Sere – Infrastructură”. Terenul aferent obiectivului este în suprafață de 6 hectare și se află în intravilanul orașului, în zona de ieșire spre localitatea Seimeni.

„Reamintim pe această cale faptul că la începutul acestui an, în data de 19.01.2018 a fost semnat contractul de finanțare în valoare de 11.075.243,00 lei, sumă alocată orașului Cernavodă de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Național de Dezvoltare .
Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 12.882.907,82 lei, diferența fiind suportată din Bugetul Local al orașului Cernavodă”, anunță reprezentanții administrației publice locale.
Execuția lucrărilor a fost împărțită pe loturi, respectiv:

  • Lot I – Rețele de apă și canalizare menajeră și pluvială;
  • Lot II – Rețele termice;
  • Lot III – Rețea pentru iluminatul public și pentru consum casnic;
  • Lot IV – Sistematizare pe verticală și infrastructură + suprastructură rutieră;

Licitațiile pentru toate aceste lucrări au fost câștigate de către agenți economici din orașul Cernavodă. Următorul pas este predarea amplasamentului și emiterea ordinul de începere al lucrărilor în cel mai scurt timp.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top