Actualitate

Sfârșit de an plin de sărbătoare și muncă, în comuna Lipnița

Sărbătorile de iarnă 2022 au fost pline de lumină și cadouri în comuna Lipnița, județul Constanța. Administrația locală, condusă de primarul Nicolae Florin Dinu, a fost preocupată ca fiecare localitate care compune comuna să intre în atmosfera festivă a Crăciunului și Revelionului, dar și să continue anumite lucrări absolut necesare pentru menținerea infrastructurii rutiere la un nivel oportun de accesibilitate.

Elevii comunei Lipnița s-au bucurat, cu câteva zile înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului de cadourile aduse de Moș Crăciun în cadrul unui eveniment organizat în Căminul Cultural din Lipnița. Totul a fost posibil cu efortul considerabil al angajaților Serviciului Gospodăresc care au reușit într-un timp record să renoveze căminul. Totul s-a făcut cu bani de la bugetul local, iar comunitatea a putut vedea la fața locului efectele transformării acestui imobil. „Am schimbat instalația electrică, am reparat centrala, am achiziționat veselă nouă, scaune tapițate, tot ceea ce este necesar funcționării căminului cultural”, spune primarul Nicolae Florin Dinu.

Moș Crăciun, ajutat de edil și echipa Primăriei Lipnița a oferit daruri și copiilor de gimnaziu din comună. Moșul a trecut pe la fiecare clasă și a adus un dar fiecărui elev, nu înainte de a fi întâmpinat cu un scurt program artistic pregătit din timp de școlari.

Aproximativ 300 de elevi și preșcolari s-au bucurat în această lună de darurile pregătite de administrația locală.

În paralel, Primăria a demarat lucrările de pietruire a drumului ce leagă satele Carvăn și Cuiugiuc. Sunt nouă kilometri de drum care necesita lucrări de intervenții rapide. Cu bani obținuți de la Consiliul Județean constanța, primăria a demarat pietruirea și speră ca până la finalul lunii decembrie să se poată circula în condiții decente.

„Am adus acolo peste 800 de tone de piatră. Am închiriat utilaje care, alături de cele ale primăriei, vor lucra de zor pentru a termina pietruirea până la Revelion. De asemenea, am demarat lucrări de întreținere a străzii principale din satul Izvoarele. În toată comuna vrem să curățăm rigolele și acostamentele”, precizează primarul Nicolae Florin Dinu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top