Actualitate

Moș Crăciun și Crăciunița au sosit în comuna Mihail Kogălniceanu

Lumini, cântece, cadouri, voie bună și mulți copii l-au așteptat pe Moș Crăciun să ajungă în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Iar acesta a sosit, spre bucuria tuturor, adus cu trăsura. Evenimentul, organizat de Primăria Mihail Kogălniceanu a marcat bucuria sărbătorilor de iarnă și spiritul lunii decembrie.

„Luna decembrie este o lună a darurilor și a bucuriei. Dăruiește tot ce poți pentru a fii tu fericit! Am văzut copii fericiți….ei ne-au colindat minunat … noi i-am bucurat! Vă iubesc dragii mei copilași și împreună cu colegii mei din Consiliul Local vom încerca să vă creăm condiții pentru a gusta din plin frumusețea copilăriei”, a declarat Ancuța Belu, primarul comunei.

Moș Crăciun și Crăciunița au fost ajutați de spiriduși pentru a-i recompensa cu daruri pe copiii cuminți.

„Felicit în același timp conducerea Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, pe doamna director Petre Floriana, dar și toate cadrele didactice care se dedica educării acestor minunați copii. Vă doresc sărbători binecuvântate și îmbelșugate”, a adăugat Ancuța Belu.

Sfârșitul de an a adus bucurie nu doar celor mici, ci și administrației publice locale. Primăria Mihail Kogălniceanu a reușit să atragă fonduri importante în ultimele luni pentru noi și noi proiecte. Amintim aici de renovarea energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale – blocurile A, A1, A2, B, B1, C7 si D8. Acest proiect are o valoare de 10.275.065,56 de lei, lucrări ce vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 5 – Valul Renovării. De asemenea, prin PNRR se va finanța și renovarea moderată a clădirilor multifamiliale din comuna Mihail Kogălniceanu

Un alt capitol din PNRR, prin care comuna Mihail Kogălniceanu va primi bani este componenta C10 – Fondul Local. Primăria a obținut suma de 2,19 milioane de lei pentru implementarea proiectului „Sistem Inteligent de Management Local”. Investiția va avea mai multe componente, printre care realizarea unui centru de monitorizare în timp real a situației din localitate, crearea unui sistem video Inteligent de monitorizare a traficului și siguranță a drumurilor publice și mobilier urban inteligent – stații de autobuz inteligente.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top