Ştiri

Senatorul Ștefan Mihu ia în calcul depunerea unor amendamente privind modificarea Legii Pensiilor Militare

Senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, filialele din Constanța și Mangalia.Aceștia au solicitat senatorului constănțean modificarea OUG 59/2017,mai exact abrogarea articolului VII. Acesta modifică Legea Pensiilor Militare de Stat echivalând pensia cu salariul net fapt care duce la dubla impozitare a noilor pensionari. Același articol VII anulează actualizarea pensiei rezerviștilor militari.
Propunerea a fost discutată cu senatorul Ștefan Mihu urmând ca în perioada imediat următoare acesta să depună amendamentele necesare pentru modificarea ordonanței mai sus menționate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top