Opinii

Seminar gratuit susținut de experți British Council la Mihail Kogălniceanu

Luni, 26 mai 2014, Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu”, în colaborare cu British Council România, Primăria Comunei ,,Mihail Kogălniceanu” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, organizează  un seminar gratuit de pregătire a profesorilor de limba engleză care predau în grădiniţe, şcoli generale şi licee în judeţul Constanţa.

Aproximativ 20 de cadre didactice din localităţile Mihail Kogălniceanu, Piatra, Nicolae Bălcescu, Dorobanţu, Târguşor, Lumina și orașul Ovidiu vor participa la cursul de pregătire Teaching Knowledge Test (TKT), care se va desfăşura sub îndrumarea reprezentantului British Council România, Monica Ralea, la sediul Liceului Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu”. Formatorul British Council România va pregăti cursanţii în vederea susţinerii cu succes a unui examen TKT, care oferă o calificare recunoscută internațional profesorilor care predau tuturor categoriilor de vârstă și abilități. Seminarul a putut fi realizat cu sprijinul Roxanei Ene, Business Development Manager/Examinations Services/British Council Bucharest, Romania, la iniţiativa lui Demiren Caiali, vicepreşedinte al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România şi găzduit de Floriana Petre, director adjunct al Liceului Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu”. În luna iunie se va desfășura, tot gratuit, al doilea seminar, ce va avea ca temă pregătirea Teaching Knowledge Test a profesorilor de limba engleză de naţionalitate tătară şi turcă din judeţul Constanţa. Evenimentul se va desfășura la sediul central al U.D.T.T.M.R. din municipiul Constanţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top