COMUNICATE

„Şeful de la service mi-a zis că dacă îl mai enervez mult îmi strică maşina de tot”

Primarul din Mihai Viteazu, supărat foc pe Land Rover

În urmă cu jumătate de an, primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, devenea proaspătul proprietar al unui jeep marca Land Rover, nou-nouţ, cu numărul de înmatriculare CT 55 GMA. Bucuria nu a durat mult, pentru că, la scurt timp, edilul s-a văzut nevoit să ducă maşina în service, din cauza unor zgomote ciudate, care se auzeau în momentul în care primarul mergea cu maşina. Cu chiu şi vai, reprezentanţii companiei au fost de acord să îi dea un alt autoturism, pe care să îl folosească până la finalizarea reparaţiilor. După mai bine de o lună, primarul şi-a recuperat maşina. Bucuria nu avea să dureze mult nici de această dată, pentru că problemele au reapărut, de această dată fiind semnalizate şi de aprinderea unui beculeţ din bord, care semnala că autoturismul are o defecţiune. N-ar fi de mirare, dat fiind faptul că primarul îşi foloseşte maşina personală în interesul comunităţii locale. Astfel a ajuns să facă 30.000 de kilometri în doar şase luni, ceea ce înseamnă o medie de 5000 de kilometri pe lună!

Un articol de Andreea PAVEL
Grameni: „M-au ţinut o zi întreagă în service, de pomană!”

„Nu e posibil ca o marcă precum Land Rover să se facă de râs în halul ăsta. După 30.000 de kilometri, cumpărată la prima mână, nu ar avea voie să apară probleme. Mai mult decât atât, nu e posibil să îţi tratezi clienţii cum m-au tratat pe mine. După ce am stat o zi întreagă acolo, m-am enervat şi l-am întrebat pe unul dintre cei din service de ce Dumnezeu durează atât şi cât o să mai stau? Am fost uimit când am auzit că <<dacă îl mai enervez mult, poate îmi strică maşina de tot>>. Era chiar şeful service-ului cel care mi-a vorbit aşa”, a declarat Gheorghe Grameni.

Primarul: Mi-am închiriat o maşină pentru că n-au vrut să-mi mai dea alta

Toate ca toate, dar ce l-a înfuriat cel mai tare pe edilul din Mihai Viteazu, este faptul că, după ce a dus din nou maşina în service, după ce a pierdut o zi întreagă prin service şi după ce a fost tratat necorespunzător de reprezentanţii companiei (conform spuselor primarului), acestuia i s-a spus, cu seninătate, că nu va mai primi o maşină pe care să o folosească în timpul reparaţiilor: „Mi-au zis că n-au să-mi dea altă maşină. I-am întrebat: <<Păi, şi eu ce fac?>>. Şi au ridicat din umeri, mi-au zis să mă descurc. Aşa că m-am descurcat, m-am dus să închiriez o maşină, de la Peugeot. Plătesc aproape 150 de RON pe zi, iar la sfârşit, când o să trag linie, le fac nota de plată şi le-o trimit. Dacă nu vor să plătească, îi dau în judecată şi am rezolvat problema. Mă judec cu ei şi ani de zile, nu mă interesează. Aşa merită, pentru că sunt neserioşi şi şi-au bătut joc de mine. Oricum o să câştig, pentru că dreptatea este de partea mea”, a conchis primarul. Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au fost la service pentru a cere un punct de vedere oficial, cu privire la situaţia în care a fost pus primarul din Mihai Viteazu. Florin Rădulescu, şeful service-ului, ne-a declarat că nu vrea să ne dea nici o declaraţie şi că vom primi un punct de vedere oficial. Până la încheierea ediţiei nu am fost sunaţi şi nici nu am primit un punct de vedere, pe adresa redacţie. Vom reveni!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top