Actualitate

Şeful ANPC: Nici AERUL NU MAI E GRATIS! Promoțiile care par îmbietoare sunt înșelătoare

Președintele ANPC, Horia Miron Constantinescu, anunță noi acțiuni de amploare ce vizează marile lanțuri comerciale. Direcțiile controlate sunt: diferența de preț de la raft la casa de marcat și lipsa de curățenie în zona rafturilor cu alimente, cu legumele, precum și fructele depreciate.

Cel supranumit Cattani de România atrage atenția consumatorilor că promoțiile atrăgătoare ascund în spate un preț, de multe ori incorect.

”Începem din nou acțiunile de amploare vizând marile lanțuri comerciale.

Unul dintre cele mai importante fenomenele vizate este cel al diferenței de preț de la raft la casa de marcat. Incredibil dar niciodată diferența nu este în favoarea consumatorilor.

Continuăm cu lipsa de curățenie în zona rafturilor cu alimente, cu legumele și fructele depreciate și cu zonele destinate produselor de brutărie, necorespunzător întreținute.

Promoțiile care par îmbietoare, oferindu-vă produse aparent gratis, trebuie să știți că sunt înșelătoare. Am tot spus că nici aerul pe care îl respirăm nu mai este gratis! De fapt este o formă de a vă face să cumpărați mai mult, primind produsul <cadou> numai plătindu-le pe toate celelalte.

Acțiunea se desfășoară la nivel național și își dorește să transmită din nou un mesaj de fermitate în tot ceea ce înseamnă protejarea intereselor dumneavoastră.

Considerăm această acțiune un avertisment și pentru celelalte lanțuri de magazine în sensul de a demara o mare curățenie de primăvară, eliminarea produselor cu mențiunea gratis sau cadou despre care am tot discutat în ultimii ani și sș își reevalueze furnizorii!”, a transmis Horia Constatinescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top