Opinii

Sediu nou pentru angajaţii Primăriei Aliman

Sediu nou pentru angajaţii Primăriei Aliman

Până nu demult angajaţii Primăriei Aliman îşi dădeau silinţa să rezolve problemele localnicilor şi să demareze noi proiecte de investiţii pentru comună, dintr-o sală amenajată în cadrul Căminului Cultural. Vestea bună pentru aceştia este că iarna nu îi va prinde în acelaşi loc improvizat, ci într-o clădire nou-nouţă.

Un articol de Andreea PAVEL

Cristian Andrei LEONTE

Pentru ca angajaţii să beneficieze de cele mai bune condiţii cât mai curând, primarul Gheorghe Topalu a grăbit lucrările, dorind ca în luna noiembrie echipa primăriei să îşi desfăşoare activitatea într-un cadru relaxat, spaţios şi adecvat. Lucrările au început în anul 2009 şi au durat atât de mult din cauza lipsei fondurilor necesare pentru acoperirea cheltuielilor. „Momentan, 80% din lucrari sunt finalizate şi am intrat pe ultima sută de metri. Ne mai rămâne să văruim exteriorul clădirii şi să construim culoarul de acces şi scările. Branşarea la ENEL este o altă problemă ce trebuie rezolvată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o vom duce la bun sfârşit în curând”, a declarat Gheorghe Topalu, primarul comunei Aliman. Şeful administraţiei locale a mai precizat că singurul sprijin de care a beneficiat a fost cel din partea Consiliului Judeţean Constanţa: „A trebuit să ne descurcăm singuri. Trebuie însă să recunoaştem faptul că ori de câte ori am cerut sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, l-am primit. Aşa a fost şi în cazul construirii primăriei. Ne-au ajutat să ducem la bun sfârşit lucrările, astfel încât angajaţii noştri vor beneficia de 10 birouri mari, la parter şi etaj, o sală de şedinţe şi de condiţii moderne de lucru. Doar mobilierul nu este nou, pentru că legea nu ne permite să facem achiziţii de acest gen. Sperăm ca în viitor să ne putem achiziţiona şi mobilier nou”, a conchis primarul Gheorghe Topalu. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 380.000 lei, de la Consiliul Judetean Constanta primindu-se suma de 250.000 lei. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top