Comisia Europeană

Secta MISA, de la sex fără limite la îndemnuri la terorism şi Apocalipsa după Bivolaru

În urmă cu câteva zile a început ediția din acest an a taberei de la Costineşti, marcată de amenințarea cu boicot din partea unei grupări dizidente. Mai mulți adepți ai MISA îi acuză pe liderii sectei că îi supun la umilințe și abuzuri fizice și psihice și se îmbogățesc pe seama lor. Conform unei scrisori lansate în spațiul public, yoghinii sunt puși să muncească în folosul șefilor, sunt taxați la sânge, înfometați, mințiți, abuzați sexual, se îmbolnăvesc și sunt privați de medicamente. (Foto kmkz.ro) 

„Rămâne aşa cum am stabilit, ne întâlnim în Costineşti, Vineri 25 August, ora 15:30 în faţa Casei Cerasela. În cazul în care vin peste noi cei din conducere să ne ameninţe, vom pleca şi ne vom întâlni la Hiatus”, se arată în scrisoare. În acest context tensionat, liderii MISA s-au gândit să le ofere adepților puțin circ și au reînviat un subiect pe care l-au mai folosit: Apocalipsa! În acest context, l-au invitat în tabără pe „expertul elvețian în marketing Piero San Giorgio, autorul lucrării de succes „Survivre a l’effondrement économique (Cum să supraviețuiești prăbușirii economice)”, care va susține trei conferințe.

Una dintre teme atrage atenția în mod deosebit, având ca titlu: „Cum să supraviețuiești evenimentelor NRBC – nucleare, radiologice, biologice și chimice”. Un simplu search pe Google, ne arată că „expertul” Piero San Giorgio s-a aflat în centrul unui scandal public în Elveția, fiind considerat un promotor al extremei drepte, ba chiar al terorismului.

Invitatul MISA are soluția pentru migranți: 20 de mitraliere!

Anul trecut acest individ a fost angajat de către administrația cantonului Valais pe post de consultant al departamentului ce trebuia sa inventarieze riscurile la care se expune această regiune. În acest context, elvețianul a declanșat un val de reacții transpus într-o petiție, din cauza afirmatiilor de-a dreptul naziste pe care le-a făcut într-un clip ce a circulat pe rețelele de socializare.

Piero San Giorgio spunea, printre altele, că natura noastră este de a deveni un „Waffen-SS”, că salvarea bolnavilor și a handicapaților duce la distrugerea societății și că lui nu îi e teamă de 50.000 de migranți sosiți cu barca, pentru că se poate termina totul cu 20 de mitraliere!!! La presiunile opiniei publice și ale unor politicieni s-a renunțat la serviciile lui.
Revenind la tema sfârșitului lumii, trebuie spus că cei de la MISA și-au mai păcălit adepții în trecut că Apocalipsa este iminentă, înscriindu-se între mai multe secte apocaliptice din lume. Din acest motiv, MISA a intrat în vizorul asociațiilor antisectă din Europa, precum „European Federation of Centres of Research and Information on Sectarianism”.


Sectanții au stabilit chiar și anul în care totul se va sfârși: 2012. După ce termenul stabilit a trecut și planeta și-a văzut mai departe de treabă, liderii MISA au încercat niște explicații ridicole de genul: a fost vorba de o translație în altă dimensiune.

Rugăciune pentru moartea „oamenilor răi”

Deși se declară o grupare spirituală, MISA nu e străină nici de îndemnuri la ură și adepții, în frunte cu Gregorian Bivolaru, nu se sfiesc să îndemne la bucurie pentru presupusa moarte a 60.000 de „oameni răi”, uciși de puterea rugăciunii colective a misanilor.
E vorba de celebrul caz din anul 2010, când Bivolaru le-a poruncit yoghinilor să rostească în comun o rugăciune prin care se cerea „să fie neîntârziat demascați, anihilați și prăbusiți toți aceia care sunt, cu voie sau fără de voie, uneltele conștiente sau inconștiente ale celui rău și viclean, Satana”.

După aproximativ un an, într-o înregistrare audio pe care yoghinii au ascultat-o pe un câmp de lângă cartierul Ferentari, Bivolaru și-a exprimat satisfacția pentru faptul că, în urma acestei rugăciuni și de dragul misanilor, Tatăl Ceresc a omorât 60.000 de oameni: „Rugăciunile noastre au fost ascultate de Dumnezeu, iar consecinţele pentru cei răi care acţionează pe această planetă au fost cumplite. Gruparea satanică a aşa zişilor iluminaţi să primească o grea lovitură. Două uriaşe infrastructuri subterane au fost distruse în urma unor explozii atomice şi peste 60000 de oameni ce se aflau acolo au murit. Ei au primit cu toţii ceea ce meritau şi este evident că şi-au meritat această cumplită soartă. Dumnezeu tatăl ne-a făcut în felul acesta semn că ceea ce s-a petrecut a avut şi are are fără nici îndoială legătură cu rugăciunile noastre colective”. PUTETI ASCULTA UN FRAGMENT AICI.

Redăm mai vos textul integral al rugăciunii:

„Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, bunule parinte, in vesnicie Tu esti Alpha si Omega, in vesnicie Tu esti inceputul tuturor inceputurilor si intotdeauna doar Tu esti cel care face sa apara sfirsitul a toate cele care isi merita sfirsitul. Tu, Atotputernicul si Unicul Dumnezeu esti in eternitate cel dintii si cel de pe urma. Te imploram aici si acum cu umilinta, cu iubire, cu credinta si cu speranta sa-ti apleci cu bunavointa si compasiune privirea asupra noastra a tuturor si asupra acestei planete albastre pe care traim si existam cu totii. Noi toti cei care ne aflam aici indraznim sa iti daruim aici si acum drept ofranda inimile, fiintele si trupurile noastre in totalitate spre a te manifesta prin noi ca prin niste vase alese ce sunt clipa de clipa ale Tale. 

Tie, Tata Ceresc, omnipotent si omniscient, aspiram sa iti daruim si sa iti consacram in totalitate inimii Tale absolute si vesnic imaculata atit toate fiintele umane ale acestei planete cit si intreaga planeta albastra pe care traim cu totii. 
Te imploram cu umilinta, cu iubire si cu speranta sa iti manifesti atotputernicia prin caile ce sunt numai de Tine stiute si sa ne ajuti dupa marea mila a Ta sa fie neintirziat demascati, anihilati si prabusiti toti aceia care sunt cu voie sau fara de voie uneltele constiente sau inconstiente ale celui rau si viclean, Satana. Prin omnipotenta ta te imploram sa faci astfel incit sa le fie zadarnicite si dezvaluite toate planurile lor rele pentru ca sa iasa la lumina crimele, relele, genocidul planetar pe care le-au dezlantuit si toate ticalosiile satanice pe care le-au pus sau pe care le pun la cale. 
Te imploram sa faci sa se trezeasca neintirziat din somnul cel de moarte al trupului, al sufletului si al mintii toate fiintele umane ale acestei planete si sa le deschizi inima si priceperea spre a se ridica unite, ferme si curajoase impotriva fortelor raului in a caror plasa vicleana si otravitoare multe dintre ele au alunecat fie cu voie, fie fara de voie. 
Te imploram, bunule parinte, sa ne ajuti, ca prin intermediul ingerilor luminii divine, a arhanghelilor, a serafimilor si a heruvimilor sa fie curatata de toate relele atit ambianta acestei planete albastre cit si aurele tuturor fiintelor umane ce s-au lasat sau se lasa duse in ispita cu voie sau fara de voie de cei rai si vicleni, de demoni, de spiritele satanice, de Satana si de Lucifer. 
Te imploram sa faci astfel incit ca pe aceasta planeta albastra sa inceapa sa predomine binele, inteligenta creatoare, iubirea, intelepciunea, armonia, buna intelegere intre oameni, fraternitatea, unitatea si compasiunea. Noi stim ca toate acestea care sunt daruri dumnezeisti pe care acum si aici ti le imploram Tie iti sunt cu usurinta posibile pentru ca Tu nu vrei niciodata distrugerea pacatosilor ci indreptarea lor. 
Te imploram, Tata Ceresc, sa faci astfel incit ca pe aceasta planeta albastra sa inceapa sa predomine in cit mai multe fiinte umane voia Ta, intelepciunea, bunatatea, bunavointa, iubirea, virtutile, armonia, dragostea de Dumnezeu, sanatatea, fericirea, bucuria si iertarea. 
Te imploram, Tata Ceresc, sa faci astfel incit ca de acum inainte cit mai multe fiinte umane ce traiesc pe aceasta planeta albastra sa devina vasele Tale alese in si prin care Tu, Doamne Dumnezeule, te manifesti mai mereu cu iubire, cu un exemplar bun simt, cu intelepciune si cu bunavointa. Noi stim ca toate acestea, tie, Doamne Dumnezeule, iti sunt cu putinta, pentru ca raul nu se poate opune omnipotentei Tale fiindca intotdeauna caile Tale sunt pline de taine intelepte si victorioase. 
Te imploram sa primesti acum pentru totdeauna in inima Ta atotcuprinzatoare, absoluta si vesnic imaculata aceasta planeta albastra precum si toate fiintele umane ce traiesc pe aceasta planeta. Inimii Tale absolute si imaculate ii consacram acum pentru totdeauna aceasta planeta albastra impreuna cu toate fiintele umane ce traiesc si exista in aceasta lume. Asa te imploram sa fie, Doamne Dumnezeule, acum si pururea in vecii vecilor. Amin, amin, amin.”

Aici puteți citi transcrierea unui fragment al conferinței din Ferentari:

„Dragii mei, aceasta este partea a doua a expunerii speciale pe care v-am pregatit-o. In cadrul acestei expuneri veti afla vestea cea buna si totodata extraordinara: rugaciunile noastre realizate la unison au fost ascultate de Dumnezeu, iar consecintele pentru cei rai care actioneaza pe aceasta planeta au fost cumplite. Tatal Ceresc a facut, gratie atotputerniciei sale, ca gruparea satanica a asazisilor iluminati sa primeasca o grea lovitura si totodata o pedeapsa pe care o merita. Doua uriase infrastructuri subterane au fost distruse in urma unor explozii atomice si peste 60 000 de oameni ce se aflau acolo au murit. Ei au primit cu totii ceea ce meritau si este evident ca si-au meritat aceasta cumplita soarta.Cand credeti ca s-a petrecut aceasta? Exact in data de 23 august.Dumnezeu Tatal ne-a facut in felul acesta semn ca ceea ce s-a petrecut a avut si are fara nici o indoiala legatura cu rugaciunile noastre colective. Un alt aspect profund semnificativ este acela ca in data de 23 august in cadrul taberei spirituale de la Costinesti chiar s-a realizat dupa cum va amintiti cei care ati participat acolo o ruga colectiva. In plus merita sa ne amintim cu totii ca pentru noi romanii 23 august are o anumita semnificatie.Tocmai de aceea se poate spune ca in felul acesta Dumnezeu in modul sau ghidus ne face cu ochiul.Faptul teribil in sine ca cele doua infrastructuri subterane au fost distruse in 23 august nu este o intamplare si ramane pentru noi toti o semnificativa sincronicitate. In felul acesta ni s-a aratat ca ceea ce s-a petrecut are in mod evident legatura cu rugaciunile noastre colective. In acest context am sa va reimprospatez amintirea si am sa citez ceea ce spuneam ca introducere pentru aceasta rugaciune colectiva ce se realizeaza la unison. Citez: „Dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison. Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi Se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate.“Repet aceasta fraza care acum se doveste ca datorita ajutorului ce a venit de la Dumnezeu aceasta fraza a fost profetica. Repet aceasta fraza. Citez: „Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison. Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi Se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate.“ Am incheiat citatul. Acum in lumina evenimentelor teribile care s-au petrecut in 23 august deloc intamplator devine cu putinta sa ne dam seama ca, fara indoiala, Dumnezeu ne-a ascultat ruga. Pentru noi toti aceasta este si ramane un prilej de bucurie. Avand in vedere ca printre voi exista si unii opozanti indarjiti, sceptici care se vor grabi sa intrebe, dar ce dovada avem noi ca s-a petrecut cu adevarat ceea ce se spune? Iata dovada fizica: in data de 23 august la ora 13:50 ora locala a Americii un seism cu o magnitudine de 5,9 a afectat partea de est a Statelor Unite si a provocat o stare de panica in Mahatan (asa zice asa scriu. Asa cum numai Dumnezeu poate sa le aranjeze pe toate astfel incat sa apara simultan si o alta semnificatie pamantul s-a cutremurat in America exact atunci cand procurorul Cyrus R. Vance isi incepea conferinta de presa si explica pentru ce a abandonat acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn. Tocmai atunci pamantul a inceput sa se cutremure. Conferinta ce era retransmisa in direct pe televiziunile din lumea intreaga a fost intrerupta si sala a trebuit sa fie evacuata. Anuntul abandonarii acuzatiilor in aceasta cauza penala intens mediatizata la nivel mondial a fost resimtita intocmai ca un cutremur de pamant in inimile a milioane de fiinte umane si iata ca indirect pamantul s-a pus la unison cu aceasta evidenta nedreptate. Merita sa mentionam ca pe acea parte de la rasarit nu mai fusese nici un cutremur de pamant de o asemenea importanta din anul 1897. Mai ales pentru cei sceptici si indarjiti ce se afla printre voi si care se vor grabi sa spuna, ca toate acestea nu au nici o legatura cu distrugerea acelor imense infrastructuri subterane ce se aflau in zona Denver semnalam un alt aspect foarte semnificativ si anume ca in data de 24 august autoritatile americane au dat ordin de mobilizare generala. Deci exact ceea ce ati auzit. Autoritatile americane au dat in 24 august ordin de mobilizare generala. Daca veti considera ca si aceasta este o coincidenta atunci noi va spunem zambind ca sunteti niste cretini [rasete in public]. Pe buna dreptate meritati un astfel de apelativ.De asemeni dupa aceea s-a dat ordin de evacuare a peste 250 000 de persoane din statul New York care locuiesc de-a lungul litoralului. S-au semnalat de asemeni miscari de trupe, deplasari de tancuri. Pe calea ferata au fost transportate tunuri , artilerie grea si chiar blindate. Cei care veti dori veti gasi pe internet imagini filmate de amatori cu aceasta ocazie. Prin urmare, dupa cum observati, nu este o gluma ceea ce va prezentam acum aici. Daca acele uriase infrastructuri subterane nu ar fi fost distruse ce rost ar fi avut ca in Statele Unite ale Americii sa se declare in 24 august stare de mobilizare generala? Posibilitatea ca aceasta sa fie o banala coincidenta este total exclusa. Numai un cretin ar putea sa presupuna asa ceva. Un alt aspect cu totul extraordinar a fost acela ca in mai multe locuri de pe glob au aparut sunete stranii pe care deloc intamplator unii martori oculari care au filmat si inregistrat in simultaneitate audio aceste sunete l-eau numit, pare incredibil dar este adevarat, citez: „trompetele apocalipsei“. Am incheiat citatul. De altfel in secventele video audio care deja au fost postate anterior pe internet, unele se afla chiar pe youtube, se aud aceste sunete stranii, infricosatoare care au aparut in anumite locuri de pe planeta pamant si care vin de pretutindeni si de nicaieri si veti putea sa le audiati in cadrul acestei expuneri, caci fara indoiala ele au o semnificatie mai ales pentru cei initiati. Aceasta indica faptul ca aici este ceea ce am putea spune mana lui Dumnezeu. Altfel spus toate aceste semne arata o interventie a ingerilor si iata ca in felul acesta intre aceste semne si explozia celor doua infrastructuri subterane exista o tainica legatura. Noi consideram de asemeni ca insasi acest aspect cu procurorul care tocmai anunta acea veste nedreapta este profund semnificativ. Numai Dumnezeu poate sa aranjeze totul astfel incat semnificatiile a ceea ce s-a petrecut atunci sa fie duble. Pentru noi toti care am participat la aceste rugaciuni colective realizate la unison tot ceea ce s-a petrecut atat in data de 23 august in America, cat si inainte de aceasta, daca consideram ca au fost prevestitoare acele sunete stranii pe care deloc intamplator unul dintre cei care au filmat l-a numit deloc intamplator „trambitele apocalipsei“ reveleaza tainice semnificatii la care merita sa reflectam. Mai ales aceia dintre voi care inca mai hraniti indoieli demoniace sau care va aflati intr-o stare de acuta orbire spirituala. In felul acesta ne putem da seama ca tot ceea ce s-a petrecut evidentiaza mana lui Dumnezeu si mai mult decat atat probeaza existenta lui Dumnezeu si omnipotenta sa. Iata ca acesti nemernici ce sunt supranumiti iluminati fara a fi iluminati au primit unii dintre ei pedeapsa pe care o meritau pentru relele pe care le-au savarsit in decursul timpului. Iata ca acesti nemernici criminali satanici care se jucau de-a Dumnezeu au fost prabusiti si si-au primit rasplata pe care o merita in mai putin de un minut. De-ie domnu ca ei sa isi dea seama macar acum in al doisprezecelea ceas ca exista un Dumnezeu care este de miliarde de miliarde de ori mai puternic decit ei si care ii poate distruge in mai putin de un minut. Totodata in felul acesta descoperim importanta uriasa a legii dumnezeiesti care a fost dezvaluita de Iisus Cristos si care poate fi redata in cuvinte putine astfel: cere, si ti se va da, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide. Am incheiat citatul. In felul acesta ne putem convinge mai ales aceia dintre noi care am participat la acestae rugaciuni colective ce au fost realizate la unison de atotputernicia lui Dumnezeu. Este evident ca tot ceea ce s-a petrecut este un inceput. Noi toti care l-am implorat pe Dumnezeu stim ca ceea ce s-a petrecut este o manifestare a atotputerniciei sale, este un raspuns binevenit la aceste rugaciuni colective ce au fost realizate la unison. Asa cum veti vedea in expunerea ce urmeaza toti cei care vorbesc despre ceea ce s-a petrecut si care si care a condus la distrugerea acelor infrastructuri subterane toti cred ca ceea ce s-a petrecut este asa cum este dar luati aminte ca numai noi, ingerii de lumina, arhanghelii si Dumnezeu stim ca toate acestea care s-au petrecut in 23 august sunt asa ca raspuns la rugaciunile noastre colective ce au fost realizate la unison.Evident ca cei cu tendinte demoniace si orbi spirituali, scepticii indarjiti cat si opozantii ce se afla printre voi se vor preface ca nu observa toate acestea. Ei vor ignora aceasta mare reusita sau vor spune: Aiureli, nu-mi vine sa cred ca este chiar asa, pentru ca nu s-a anuntat nimic despre aceasta la televiziune si nici in ziare. Am incheiat citatul. De aceea oricate minuni si semne dumnezeiesti vor apare astfel de incapatanati plini de rautate, sceptici, ce sunt scufundati in orbirea spirituala nu vor fi niciodata dispusi sa recunoasca un oricat de mic aport al acestei scoli spirituale la binele general si la transformarile planetare de care aceasta lume are stringent nevoie. Nu este exclus ca unii dintre acesti smintiti sa spuna:Dar cum sa ne bucuram de asa ceva cand au murit peste 60 000 de oameni? Unor astfel de sminiti le sugeram atunci sa ii planga sau sa ii regrete pe cei care au murit dupa cum meritau in Sodoma si Gomora.
Ceea ce s-a petrecut arata ca atunci cand imploram cu credinta, cu umilinta, ajutorul lui Dumnezeu acest ajutor nu intarzie sa apara. E adevarat ca aceasta nu se petrece imediat atunci cand vrem noi, caci iata caile lui Dumnezeu Tatal sunt pline de taine. Dar daca perseveram Dumnezeu isi revarsa la momentul potrivit gratia sa sau ne ofera ajutorul de care avem nevoie. Ceea ce s-a petrecut este un inceput. Nu este cazul sa consideram ca a venit momentul sa ne culcam pe laurii victoriei, ca nu mai este cazul sa realizam astfel de rugaciuni colective, caci transformarile care sunt pe cale sa apara la nivel planetar trebuie sa fie sustinute mai departe caci inceputul este minunat dar numai incheierea sau altfel spus ducerea la bun sfarsit incoroneaza opera. Ceea ce s-a petrecut arata totodata ca pentru Dumnezeu Tatal tot ceea ce este bun este cu putinta, atunci cand fiintele umane ii implora ajutorul. Merita sa ne dam seama ca ceea ce s-a petrecut in 23 august depaseste cu mult asteptarile noastre. Tocmai de aceea va anuntam ca vom continua cu acelasi zel aceste rugaciuni colective realizate la unison si sunt sigur ca pentru multi dintre voi participarea va fi plina de entuziasm pentru ca ceea ce s-a petrecut a aratat totodata ca aceste rugaciuni colective la unison nu sunt realizate in van. Iata ca la momentul potrivit ele au facut sa apara aceste transformari extraordinare. Acesta este un inceput si tocmai de aceea trebuie sa ne mobilizam cu totii sau chiar mai multi decat am fost pana acum pentru a realiza la unison cu Tatal Ceresc binele de care planeta Pamant are mare nevoie. Tocmai de aceea merita sa ne bucuram cu totii ca iata Dumnezeu ne-a ascultat ruga si a inceput procesul de curatire pe aceasta planeta. Merita sa ne bucuram ca am cerut cu umilinta si cu credinta si iata Dumnezeu Tatal ne-a ascultat ruga. Aceasta confirmare extraordinara in felul ei ne indrepateste sa actionam in acelasi mod si de acum inainte sperand ca atunci cand cererile noastre sunt profund benefice si divin integrate ele sunt apo implinite prin intermediul omnipotentei dumnezeiesti. Sa speram ca ceea ce s-a facut va fi un model demn de urmat si pentru alte zone de pe aceasta planeta in care se afla fiinte umane care vor indrazni sa ceara la unison ca Dumnezeu sa la ajute astfel incat omnipotenta dumnezeiasca sa se manifeste. In cazul de fata este evident ca noi am cerut, am propus, si Dumnezeu a dispus si a raspuns asa cum numai el stie sa faca aceasta. Ceea ce s-a petrecut in 23 august ne umple totodata de uimire, trezeste in noi o profunda recunostinta si este un motiv in plus sa ii multumim in mod sincer lui Dumnezeu cu o mare recunostinta ca ne-a implinit prin atotputerniciasa aceasta ruga sincera, umila pe care noi am manifestat-o cu credinta in Dumnezeu”. (Sursa transcrierii: http://www.exmisa.int.eu.org)

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top