Politic

VIDEO: SECRETELE PARTIDULUI AUR. Dezvăluiri din Interior cu senatoarea Rodica Boancă

Am avut ocazia să aflăm cum merg lucururile în interiorul partidului AUR chiar de la un fost membru, senatoarea de Ialomița Rodica Boancă. Boancă a plecat din AUR din cauza conducerii discreționare și a afluxului de oameni care au făcut parte din alte partide, după cum ne-a declarat.

Senatoarea de Ialomița ne-a spus și cine conduce cu adevărat partidul și ne-a vorbit și despre comportamentul lui George Simion față de colegi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top