Actualitate

Se va construi în sfârșit un sens giratoriu la intrarea în Costinești

Viceprimarul Comunei Costinești, Gheorghe Mechenici, a primit asigurări că până la începutul sezonului estival următor se va amenaja un sens giratoriu pe DN 39, Constanța – Mangalia. Acest sens giratoriu va rezolva problema blocajelor ce se crează vara la intrarea din DN spre Costinești și ar urma să ducă și la scăderea numărul accidentelor rutiere ce se produc în acest loc.

Mechenici a anunțat că pe 26 septembrie a mers la Ministerul Transporturilor, unde a discutat cu secretarul de stat Ionel Scrioșteanu, care l-a asigurat că se vor aloca 4.600.000 lei prin ordin de ministru, pentru realizarea acestui proiect.

Domnul Ionel Scrioșteanu a sunat mai multe persoane implicate în acest proiect și am fost asigurat că până la începutul sezonului estival sensul giratoriu va fi finalizat.

Discuția de ieri a fost continuarea unei alte întâlniri, din urmă cu două săptămâni, la care au mai participat domnul senator Septimiu Bourceanu și primarul Comunei 23 August, Mugurel Mitrana.
La întâlnirea de ieri am discutat și despre situația stațiilor CFR din Costinești (Gară Veche și Halta Tabăra Costinești), având în vedere noul OUG privind modernizarea stațiilor CFR. Am fost îndrumat către domnul Ștefan Roșeanu, președinte ARF Feroviar, pentru a demara semnarea unui parteneriat între CFR și UAT Costinești, privind accesarea de fonduri pentru modernizarea celor două stații CFR din Costinești”, a transmis Gheorghe Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top