Opinii

Şcolile şi grădiniţele din Peştera sunt pregătite să-şi primească copiii

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, îi asigură pe elevii şi părinţii din localitate, că anul şcolar 2008-2009 va începe în cele mai bune condiţii.

 

Un articol de Sebastian TARCEA

În acest sens, au fost demarate lucrări de reabilitare în toate unităţile de învăţământ care aparţin, din punct de vedere administrativ, de comuna Peştera. La şcoala generală din localitate se desfăşoară activităţi de modernizare în toate sălile de clasă, iar pe holuri vor fi puse gresie şi faianţă. De asemenea, lucrări de renovare sunt în desfăşurare şi la şcolile generale din Izvoru, Ivrinezu Mare si Ivrinezu Mic. Şi grădiniţele din aceste sate vor fi pregătite până la 15 septembrie pentru ca cei mici să-şi poată desfăşura activităţile preşcolare în cele mai bune condiţii.    

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top