Actualitate

Schimbare în conducerea OVI-Protect, firma de pază a UAT oraș Ovidiu

Societatea ii OVI-Protect SRL, unde asociat unic este Consiliul Local Ovidiu, are o nouă conducere. Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Astfel, au fost revocați din calitatea de administratori ai societății Rodica Gune, Elena Roxana Spânu, Ginghiz Anefi și a fost numit în calitate de administrator al societății Ovi-Protect SRL, pentru o perioadă de patru ani, Adrian Suster.

Primăria Ovidiu a lansat în 2018 SC OVI- Protect SRL, o companie funcționează asemenea unei extensii a Poliției Locale Ovidiu, menită să asigure liniștea, paza și protecția cetățenilor din oraș și din localitățile care aparțin de Primăria Ovidiu. 

Primarul George Scupra spune la acea vreme că înființarea acestei companii, aflate în subordinea Consiliului Local Ovidiu, este o măsură necesară, întrucât, conform legislației în vigoare, la acest moment nu poate fi angajat decât un polițist local la 1.000 de locuitori, lucru insuficient, potrivit estimărilor prezentate de edil.

În orașul Ovidiu sunt 16.000 de locuitori, deci avem voie să avem angajați doar 16 polițiști locali. Nu este suficient. Este clar că nu este vina noastră, că așa este legislația și este clar că trebuie să găsim alte soluții legale. Consider că în România, autoritățile locale trebuie să decidă care sunt nevoile comunității.

Trebuie să pornim de la gradul de infracționalitate, de la nevoile comunității locale și, mai ales, de la posibilitățile ei. Atâta timp cât noi suntem plătitorii, nu văd de ce autoritatea locală nu mai poate angaja 3, 5, sau 7 polițiști, în funcție de nevoi. Am încercat să căutăm soluții care depind de noi, de aceea a venit această nevoie de a înființa o societate a Primăriei”, a afirmat primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Ovi-Protect oferă și alte servicii, cum ar fi:

  • Pază umană pentru evenimente
  • Instalare sisteme supraveghere analog sau IP, conectate la internet și monitorizate de pe telefonul mobil sau în dispeceratul Ovi-Protect
  • Instalare sisteme detecție incendiu
  • Instalare sisteme control acces
  • Soluții supraveghere portabilă pentru șantiere
  • Revizii sisteme supraveghere existente.
  • Serviciile sunt oferite atât în Ovidiu, cât și în alte localități de pe litoral.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top