Actualitate

Primăria comunei Pantelimon beneficiază de un nou corp administrativ, dotat la standarde europene

Primăria comunei Pantelimon, județul Constanța, a inaugurat recent noul corp al primăriei. Extinderea sediului administrativ este un proiect finanțat integral de la bugetul local.

„Extinderea clădirii s-a construit pe o suprafață de 124.85 mp și deține următoarele încăperi: un hol, patru birouri, trei grupuri sanitare, un spațiu tehnic și centrală termică.

Clădirea este accesibilizată pentru persoanele cu dizabilități, având rampă în exterior și un grup sanitar adaptat cerințelor acestor persoane”, explică primarul Costel Armășescu.

În mai 2020, construcția a fost finalizată, iar administrația locală a făcut recepția lucrării executate de S.C.GLOBAL PORTS’S SERVICES S.R.L, firma care a câștigat licitația proiectului. Valoarea investiției a fost de 585.871 de lei.

„Anul trecut am făcut recepția corpului nou din cadrul Primăriei Pantelimon, iată ca în acest nou an s-a reabilitat și modernizat corpul vechi, iar mobilierul cel vechi a fost înlocuit cu unul modern și conform nevoilor corpului de angajați”, spune Costel Armășescu.

Tot în această perioadă, în dotarea primăriei comunei Pantelimon a intrat un autoturism Dacia Duster nou.

„Pas cu pas ajungem să fim contemporani cu timpurile actuale și să putem oferi cetățeanului informația prin instituții (primărie, scoală, biserică și cabinet medical) moderne și adaptate nevoilor lor”, concluzionează primarul Armășescu.

Comuna Pantelimon este situată în partea de nord a județului Constanța, la o distanță de 60 de km de municipiul Constanța și 45 km de orașul Hârșova, se întinde pe o suprafață de 13.438 ha și este formată din 5 sate: Pantelimonu de Sus – satul de reședință, satul Pantelimon de Jos; satul Runcu; satul Nistorești și satul Călugăreni.

Comuna Pantelimon se învecinează la nord cu comuna Vulturu, la est cu comuna Cogealac, la sud cu comunele Grădina și Târgușor și la vest cu comuna Crucea. Teritoriul comunei Pantelimon este situat pe Platoul Central Dobrogean, la aproximativ jumătatea distanței dintre Marea Neagră și Dunăre.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top