Actualitate

SCANDAL la HERGHELIE: Conducerea vrea să arunce în stradă 10 foști angajați, în plină iarnă VIDEO

Conducerea Romsilva, care administrează hergheliile din România, a decis să evacueze 10 foști angajați ai Hergheliei Mangalia, care stau în locuințe de serviciu. Sau de intervenție, cum le numesc reprezentanții hergheliei, pentru a-și justifica mai ușor demersul. Angajații sunt, evident, nemulțumiți și spun că Romsilva folosește diverse stratageme pentru a-i goni din case. Cea mai dură dintre ele este să le oprească furnizarea energiei electrice, așa cum reiese dintr-o adresă primită de la București de către directorul Constantin Ancuța.

Am mers deci la Herghelia Mangalia și am discutat cu cei vizați cu evacuarea și cu directorul Ancuța. Ce a ieșit, vedeți mai jos.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top