Actualitate

Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării – Crișan

Vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și Petre Badea au participat sâmbătă, 7 septembrie 2019, la deschiderea oficială a primei ediții a Sărbătorii Borșului de Pește din Delta Dunării – Crișan, în organizarea Primăriei Crișan și a Asociației de Management a Destinației Turistice Delta Dunării. La eveniment au mai fost prezenți senatorul Ecaterina Andronescu, deputații Mirela Furtună și Lucian Simion, guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Cătălin Țibuleac și multiplul campion Ivan Patzaichin.

„Este de apreciat faptul că Primăria se implică direct în organizarea acestei prime ediții, este un semn că s-a înțeles importanța acestui tip de eveniment pentru comunitatea locală.

Turiști din ţară  vin să cunoască adevărata Deltă a Dunării, cu oamenii ei primitori şi dornici să-şi spună povestea. Este un prilej extraordinar să promovăm cultura, tradiţia şi curăţenia spirituală a oamenilor din Deltă, la ceas de sărbătoare. Preparate tradiţionale, oameni veseli, muzică bună sunt toate premisele pentru o sărbătoare în toată regula.

        Și pentru că am vorbit de oameni de valoare, permiteți-mi să-l felicit și eu pe Silviu Simioncencu, fost component al lotului olimpic de kaiac – canoe, cetățeanul de onoare al comunității dumneavoastră“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top