Actualitate

Șișcu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei, la Săptămâna bucătăriei turcești, celebrată la Ambasadă

Șișcu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei

Deputatul George Șișcu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei, la Săptămâna bucătăriei turcești, unde a fost invitat. Săptămâna bucătăriei turcești a fost celebrată la Ambasada Turciei din România. Deputatul liberal a subliniat importanța relațiilor diplomatice cu Turcia, precum și prezența etnicilor turci și buna lor conviețuire cu românii din județul Tulcea.

Totodată, George Șișcu și-a exprimat nerăbdare de a lucra, ca viitor Președinte al Consiliului Județean (funcție pentru care candidează la aceste alegeri), împreună cu reprezentanții comunității turce din Tulcea și cu Excelența Sa, Özgür Kıvanç Altan!

Șișcu s-a întâlnit cu ambasadorul Turciei, la Săptămâna bucătăriei turcești

„Îi mulțumesc Domnului Ambasador al Republicii Turcia în România, Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan, pentru invitație și, ca de fiecare dată, sunt aproape de comunitatea turcă din România. M-am întâlnit aici cu mulți prieteni vechi turci, alți colegi parlamentari, printre care și colegul meu deputat, Varol Amet, reprezentant al minorității naționale turce din Parlamentul României.

Așa cum am mai spus-o, populația județului Tulcea constituie una dintre cele mai frumoase, vii și diverse comunități din România, un model de bună conviețuire între etnii și religii. Iar cetățenii români de etnie turcă sunt perfect integrați în acest mozaic fabulos tulcean.

Sunt deosebit de onorat să fac parte din grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia din Camera Deputaților, fiind implicat în mod direct în discuțiile la nivel diplomatic și economic cu acest stat.

Cu Turcia avem încheiat un Parteneriat Strategic de mai bine de un deceniu; este al doilea cel mai important partener comercial din afara UE al României și prima destinație din afara UE pentru exporturile românești.

Aștept cu multă nerăbdare să lucrez, ca viitor Președinte al Consiliului Județean, împreună cu reprezentanții comunității turce din Tulcea și cu Excelența Sa, Özgür Kıvanç Altan!”, a transmis deputatul tulcean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top