Actualitate

Surprize pentru copii, de 1 Iunie. Muzeul de Artă Constanța și Palatul Copiilor vor organiza evenimente pentru cei mici

Surprize pentru copii, de 1 Iunie

Surprize pentru copii, de 1 Iunie, pregătite de Muzeul de Artă Constanța și Palatul Copiilor Constanța, care vor organiza două ateliere de educație muzeală, pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului. Aceste activități se vor desfășura în spațiul muzeului, în aer liber și la Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”.

Elevii de la Cercul de Ceramică – Modelaj, coordonați de profesorul Radu Fulga, vor participa la aceste ateliere. Primul atelier, intitulat „Pictează după un mare maestru!”, va avea loc în spațiul muzeal. Copiii vor picta pe pânză o lucrare selectată din Muzeul de Artă Constanța.

Al doilea atelier, „Urbanism și artă”, va avea trei etape. În prima etapă, elevii vor desena, picta și modela în aer liber. A doua etapă include o vizită la situl urban arhitectural al Peninsulei. În ultima etapă, va fi organizată expoziția „Ceramică sculpturală” la Muzeul de Sculptură „Ion Jalea”. Expoziția va fi vernisată în aceeași zi.

Activitățile au scop educațional, dezvoltând abilități practice și manuale. De asemenea, se urmărește cultivarea gustului estetic și a spiritului creativ. Organizarea acestor ateliere este coordonată de Alexandra Păun, muzeograf, Smaranda Tulea, conservator și Radu Fulga, profesor.

Elevii de la Palatul Copiilor Constanța sunt entuziasmați să participe la aceste ateliere. Coordonarea profesorului Radu Fulga asigură un nivel ridicat al calității activităților desfășurate.

Publicul este invitat să participe la aceste activități. Expoziția „Ceramică sculpturală” va fi accesibilă vizitatorilor în aceeași zi. Activitățile oferă o oportunitate excelentă pentru copii de a învăța și de a se exprima artistic. Această inițiativă oferă elevilor șansa de a explora arta și urbanismul. Ei vor putea să-și dezvolte abilități artistice și să înțeleagă mai bine estetica și creativitatea.

Atelierele organizate de Muzeul de Artă Constanța și Palatul Copiilor Constanța vor oferi copiilor o zi plină de învățare și creativitate. Aceste activități sunt o modalitate minunată de a celebra Ziua Internațională a Copilului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top