Actualitate

Sală de Sport modernă pentru 1.300 de elevi din Cernavodă

Primăria orașului Cernavodă anunță că luna aceasta au demarat lucrările la construcția Sălii de sport moderne care va deservi cei 1.300 de elevi ce își desfășoară activitatea în incinta Campusului Școlar.

„Primăria a predat cu titlu gratuit terenul pe care va fi realizat acest obiectiv. Realizarea obiectivului soluționează problema unui număr mare de elevi din incinta Campusului școlar care în prezent nu dispun de spațiul adecvat necesar pentru desfășurarea orelor de educație fizică”, spun reprezentanții administrației publice locale.

Ordinul de începere al lucrării ”Construire Sală de sport școlară -strada Cazărmii numărul 6, oraș Cernavodă, județul Constanța” a fost emis în data de în prima săptămână a lunii octombrie.

În noua Sală de sport, care va avea un regim de înălțime de P+1, vor putea practica sporturile favorite cei 1.300 de elevi ce învață la liceele din oraș precum și la Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, construcția fiind proiectată și cu 102 locuri în tribune.

„De menționat este faptul că administrația publică locală face demersuri de mai multă vreme pentru obținerea finanțării și realizarea investiției. La începutul acestui an, Compania Națională de Investiții a semnat contractul de execuție al Sălii de sport in incinta Campusului Școlar, unde funcționează cele două licee și Școala Gimnazială Mircea Eliade”, declară Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă.

Proiectul va fi realizat cu fonduri provenite de la Compania Națională de Investiții, valoarea lucrărilor ridicându-se la aproximativ 6,6 milioane de lei. Asocierea Masterclass AG SRL & Project Office Studio SRL & Construzioni Generali Sud SRL va realiza obiectivul, perioada de execuție a lucrărilor fiind de 10,5 luni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top