Opinii

Sală de sport după model european şi liceu cu profil turistic, priorităţile pentru Tuzla în 2010

Constantin Micu, şeful administraţiei locale din comuna Tuzla, încheie proiectele de modernizare a localităţii chiar înainte de termen. Este cazul lucrărilor ce vizează construirea unui sediu nou pentru primăria pe care o reprezintă. Imobilul în care se vor muta funcţionarii publici din Tuzla, este situat vizavi de vechiul sediu şi este proiectat în aşa fel încât va asigura cele mai bune condiţii pentru toţi angajaţii. Mult mai încăpător decât vechiul sediu, actualul imobil al administraţiei publice locale este dotat cu un lift special construit pentru persoanele ce suferă de diverse dizabilităţi. Construirea noii primării a început în vara acestui an iar suma la care se ridică investiţia depăşeşte trei miliarde de lei vechi.

Un articol de Andreea PAVEL


Aproape o treime din construcţia noii săli de sport, destinată îmbunătăţirii condiţiei fizice a copiilor din comună, este gata. Şeful administraţiei ne-a declarat următoarele:  „Acum abia începe să se vadă că se lucrează. Până în prezent s-a lucrat la fundaţia obiectivului, iar de acum începe să se vadă construcţia”, a conchis Constantin Micu.
Proiectul precizat în rândurile de mai sus, cu care reprezentantul primăriei se mândreşte, prevede construirea unui nou sediu al sălii de sport cu nivel de practică sportivă competiţională locală. Proiectul are în vizor construirea unui teren de handbal şi a 150 de locuri pentru spectatori. Valoarea acestei iniţiative materializate începând cu sfârşitul lunii mai a anului curent este de peste 2.600.000 RON, fără TVA.
Constantin Micu mai are în plan extinderea şcolii din Tuzla, prin înfiinţarea a încă şase săli de clasă. Ca orice şef al administraţiei locale, primarul se vede nevoit să aştepte rezultatul alegerilor, pentru ca de-abia după aceea să poată solicita noului Guvern, indiferent de culoarea pe care acesta o va avea, finanţare pentru continuarea sau demararea proiectelor. Unul dintre acestea ar fi transformarea şcolii generale din localitate în liceu cu profil turistic, dat fiind faptul că acest profil este unul de viitor pentru tinerii localităţii Tuzla, dar şi pentru cei din împrejurimi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top