Opinii

S-au deschis porţile noii grădiniţe din Valu lui Traian

Grădiniţa nouă din localitatea Valu lui Traian îşi aşteaptă prichindeii cu porţile deschise.

 

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

 

Administraţia locală, reprezentată prin edilul Florin Mitroi, şi-a ţinut promisiunea faţă de copilaşii din Valu şi faţă de familiile acestora, astfel încât, lucrările la instituţia din zona C a localităţii au fost finalizate înainte de sărbători. Conform spuselor primarului, tot ce a mai rămas de făcut în săptămâna ce a trecut, au fost miciile detalii. “Botezul” noii grădiniţe a avut loc de Sfântul Andrei, atunci când locuitorii din zona C au fost chemaţi la urne. Astfel, cetăţenii nu s-au mai văzut în situaţia de a se deplasa tocmai la secţiile din centru.

Pe de altă parte, se continuă şi celelalte proiecte iniţiate de edilul Florin Mitroi, spre exemplu pietruirea drumurilor. Pentru ca rezultatul acestei activităţi să fie unul de cea mai bună calitate, proiectul va fi stopat în perioada anotimpului rece şi va fi continuat în primăvară. Pe val este şi proiectul de extindere a iluminatului public.  Florin Mitroi a declarat că până la Crăciun este foarte posibil ca lucrările la iluminat să ajungă şi în cartierul nou, zona C.  Investiţia totală la care se ridică punerea în practică a acestei iniţiative, atât pentru zona A, Valea Seacă, cât şi pentru zona C, este de 18 miliarde de lei vechi, banii fiind asiguraţi de la bugetul local.
Din păcate, însă, criza economică îşi face simţită prezenţa şi în Valu lui Traian. Primarul Florin Mitroi  speră să încheie situaţia, la finele anului, cu cât mai puţine sau fără datorii către firme. Pesemne că recent, veniturile la bugetul local s-au subţiat. Tot ce e posibil ca acest lucru să se afle în strânsă legătură cu stagnarea tranzacţiilor pe piaţa imobiliară.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top