Actualitate

S-a finalizat proiectul „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I” și cu această ocazie a fost organizat un panel de discuții despre patrimoniul cultural din Dobrogea

Asociația Youth Vision for Society  a anunțat finalizarea cu succes a primului capitol al proiectului „Drumul Dunării – Dobrorigini” și invită pe toți cei interesați participe la un panel de discuții despre patrimoniul cultural din Dobrogea.

Proiectul „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I” a urmărit pe parcursul a 4 luni promovarea patrimoniului cultural și natural de pe linia Dunării din județul Constanța și crearea a 4 rute culturale prin care să descoperim frumusețea și valoarea acestor locuri. Acest proiect a fost inițiat cu scopul de a conserva și promova bogăția inestimabilă a regiunii și de a evidenția legăturile istorice profunde dintre Dobrogea și Dunăre.

În acest context, Asociația Youth Vision for Society lansează o invitație tuturor celor interesați să ia parte la panelul de discuții care va avea loc la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța, în data de 30 septembrie, începând cu ora 14.30. Evenimentul va aduce în prim-plan importanța patrimoniului cultural din Dobrogea și va oferi o platformă pentru experți și pasionați să discute despre rezultatele obținute în cadrul proiectului.

Despre proiectul „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I” puteți afla mai multe de pe site-ul https://drumuldunarii.ro/

Proiect cultural cofinanțat de Administratia Fondului Cultural National.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top