Actualitate

S-a dat startul celei de a noua ediții a RowmaniaFest

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat vineri, 30 august 2019, la deschiderea celei de a noua ediții a Festivalului RowmaniaFest.

„Sunt foarte bucuros de prezența domnului Laszlo Borbely aici la Tulcea, fost ministru al Mediului, a multiplului campion Mihai Covaliu, a guvernatorului Cătălin Țibuleac, a tuturor celor care sub o formă sau alta au legătură cu această inițiativă, pe care a gândit-o Ivan Patzaichin: AUR, Apele Unite ale României. Ne dorim cu toții să avem o țară mai frumoasă, să avem apele mai curate, iar noi, oamenii, să fim mai curați, mai buni și mai înțelepți.

Este un eveniment care cred că va deveni peren pentru că, atât timp cât în spatele acestuia se află marele nostru campion Ivan Patzaichin, este clar pentru toți că succesul este garantat.

Vreau să vă urez să vă simțiți bine în toate aceste zile, ținând cont de faptul că județul nostru este plin de evenimente week-end-ul acesta. Distracție plăcută, zile frumoase și multă bucurie aici, la noi, la Tulcea“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

To Top