Politic

Senatorul Ștefan Mihu, despre rezultatul alegerilor din PSD Constanța și obiectivele partidului

Senatorul Ștefan Mihu consideră că rezultatul alegerilor recente din organizația județeană a PSD Constanța a confirmat încrederea de care se bucură liderii partidului în rândul membrilor. Senatorul Mihu e de părere că PSD Constanța este o echipă unită, ce va reuși să obțină rezultate bune la cele trei runde de alegeri ce urmează: prezidențiale, locale și parlamentare.

„În urma alegerilor interne din PSD Constanța a rămas aceeași echipă de bază, iar grupul de vicepreședinți a fost îmbunătățit prin cooptarea, conform statului, cu parlamentarii, printre care mă număr și eu.

Din felul în care au decurs alegerile, s-a văzut că suntem o echipă unită. Nu au fost mai mulți candidați, iar asta înseamnă că membrii PSD sunt mulțumiți de munca celor care au fost în structurile de conducere ale organizației județene și le-au acordat încrederea și pentru următorii patru ani.

Organizația județeană a PSD Constanța se va concentra pe cele trei campanii electorale ce vor urma. În campania pentru alegerile prezidențiale ne propunem să obținem un scor cât mai mare, pentru a contribui la alegerea doamnei Viorica Dăncilă în funcția de președinte al României.

La alegerile locale sperăm să obținem un rezultat mai bun decât cel de acum patru ani. Dacă vreți, un procent asemănător cu cel de la alegerile parlamentare din 2016 când, cu excepția câtorva localități, am obținut rezultate pozitive”, a declarat pentru Dezvăluiri senatorul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top