Politic

Rovana Plumb: Nu mai acceptăm dublul standard

Rovana Plumb, cea care deschide lista pentru alegerile europarlamentare a PSD, trage din nou un semnal de alarmă în privința produselor din import care pun în pericol sănătatea românilor.

„Domnul președinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptăm legume și fructe din import care pun în pericol sănătatea românilor! Autoritățile au demarat ample acțiuni pentru ca nimic nesănătos să nu ajungă pe mesele românilor. Vrem să fim o țară de primă clasă în Uniunea Europeană, nu o țară de mâna a doua!

Vrem ca toți copiii din România să mănânce hrană sănătoasă și pensionarii să fie tratați cu medicamente de cea mai bună calitate. Nu suntem cu nimic mai prejos decât alte națiuni și e cazul să începem să arătăm tuturor acest lucru!”, a declarat Rovana Plumb.

Fostul ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb a arătat că românii pot consuma produse autohtone, sănătoase, contribuind astfel și la dezvoltarea agriculturii românești.

„Au fost numeroase controale prin care am încercat să stopăm intrarea pe piață a produselor care nu sunt sănătoase. Agricultura românească este în plină dezvoltare. Poate spune cineva că noi românii nu suntem în stare să producem ca să ne hrănim sănătos familiile noastre, copiii noștri?

Acest lucru îl fac zi de zi cei din opoziție, care împreună cu Klaus Iohannis boicotează toate măsurile bune pe care guvernul PSD le ia pentru România.
De aceea ne luptăm în continuare și vreau să felicit toți colegii europarlamentari care au votat directiva din Parlamentul European, dar trebuie să luptăm în continuare pentru eliminarea dublului standard la alimente și servicii.”
, a menționat Rovana Plumb.

SURSA: antifakenews.ro

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, cod mandatar financiar coordonator 41190008

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top